ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και ο Φαμπρίτσιο Πότσι «ερυθρόλευκος»

και-ο-φαμπρίτσιο-πότσι-ερυθρόλευκος-819137

Λύση στο γηπεδικό με σκέψεις για ΕΑΚ και Πανθεσσαλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου

Αλλη μια προσθήκη ποιότητας και εμπειρίας έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς ο Αργεντινός μέσος Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι βρίσκεται από χθες στο Βόλο και είναι ο 15ος νέος ερυθρόλευκος, τη στιγμή που βρίσκεται η λύση και στο γηπεδικό και την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση της φανέλας και των αποκτημάτων…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Αργεντινός Φαμπρίτσιο Πότσι έφτασε χθες από την πατρίδα του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τον υποδέχθηκε ο Ανδρέας Μπονόβας και το βράδυ έφτασε στο Βόλο και υπέγραψε στον Ολυμπιακό παρουσία του Π. Μποτσιβάλη και του Α. Μπονόβα.

Ο Πότσι γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, είναι 30 ετών και έχει θητεία σε αρκετές ομάδες της χώρας μας από το 2008 και μετά όταν πρωτοήρθε για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου (21 συμμετοχές).

Εχει αγωνιστεί ακόμα σε Πλατανιά (2009 – Ιαν. 2012: 46 ματς – 1 γκολ), ΑΕΛ (Ιαν. 2012 – 2013: 14 συμμετοχές), Χανιά (2013 – 14: 28 ματς), Αγία Νάπα (Κύπρος, α’ μισό 2014 – 15: 6 αγώνες), Παναργειακό (β’ μισό 2014 – 15: 12 ματς) και πέρσι στον Κισσαμικό (20 αγώνες) και θα δώσει εμπειρία και ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας, ενώ μαζί με τους άλλους δύο ξένους (Ναστέφσκι και Ντα Κόστα), μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αξίζει, δε, να αναφέρουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση άλλων δύο ξένων ποδοσφαιριστών και προς αυτή την κατεύθυνση κάνουν μεθοδικές κινήσεις.

Ο Π. Μποτσιβάλης σε συνεργασία με τους Ευρ. Τσιμπανάκο , Τζ. Βαΐτση και Ανδρ. Μπονόβα, αλλά και τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα θέλουν να έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μέχρι την πρεμιέρα και κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί αφού ήδη πριν τον Πότσι άλλοι δεκατέσσερις παίκτες έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτοί είναι οι τερματοφύλακες Κατσούλης, Παλιούρας, Μπουργάνης, οι αμυντικοί Τέλλος, Σταύρου, Στουρνάρας, οι μέσοι Ντα Κόστα, Ναστέφκσι, Οικονόμου, Δωματάς, Κολημήτρας, Ζαρίφης και οι επιθετικοί Φλίγκος, Αναστασίου.

Λύση στο γηπεδικό

Προς διευθέτηση βαίνει το ζήτημα με το γηπεδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού όλα δείχνουν ότι θα υπογραφεί σύμβαση για τη χρήση του ΕΑΚ και θα υπάρξει και ως δεύτερη λύση το Πανθεσσαλικό.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν να σταλούν επίσημα οι όροι της σύμβασης χρήσης του ΕΑΚ, να τους μελετήσουν και να υπογράψουν για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ετσι όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο που θα αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι το ΕΑΚ, αν και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δηλώσουν και το Πανθεσσαλικό, ως δεύτερη έδρα.

«Αριστη συνεργασία»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία τονίζει, με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την παραχώρηση του ΕΑΚ, πως οι σχέσεις του Ερασιτέχνη με το δήμο Βόλου είναι καλές και υπάρχει άριστη συνεργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν σχέση με την παραχώρηση του ΕΑΚ από τον Δήμο Βόλου στoν Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι σχέσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με την Δημοτική αρχή και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ήταν, είναι και θα είναι καλές, υπάρχει δε άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα την πρόοδο του Ολυμπιακού Βόλου και κανείς και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να την διαταράξει».

Παρουσιάζει την νέα φανέλα!

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:30 στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση που θα συμμετέχει και ο Ερασιτέχνης θα γίνουν βραβεύσεις αλλά και ανακοινώσεις από την επιτροπή ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Α.Σ έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Hotel Valis Resort την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου και τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου, σε μια εκδήλωση όπου αναμένεται να δώσουν το παρών ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Τζαναβάρας και το τεχνικό τιμ αυτής, όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη πόλη μας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν οι σκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας από τον πρόεδρο της Διοικούσας Eπιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Στην εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο γνωστός Βολιώτης αθλητικογράφος Απόστολος Καψιώτης, θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα απαρτίζουν την τιμητική επιτροπή εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και το επετειακό σήμα που θα συνοδεύει όλα τα τμήματα το 2017, ενώ ιδιαίτερο χρώμα θα δώσουν χορευτικά με κοπέλες της Σχολής Χορού MAGIC STEPS της κυρίας Μαρίας Γεωργίου.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι η πρώτη ανάλογη, μετά την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, θα τιμηθούν οι αθλήτριες της Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που το Σάββατο 2 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου.

Είναι ευκαιρία για τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικά το παρών στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης σ’ αυτούς που μπήκαν μπροστά στις δύσκολες στιγμές της και να στείλουν μήνυμα, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου