ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσιάζει τη φανέλα ο Ολυμπιακός Βόλου

παρουσιάζει-τη-φανέλα-ο-ολυμπιακός-βό-820457

Ανακοινώσεις και βραβεύσεις στις 11 Ιουλίου από τους διοικούντες

Στις 18 Ιουλίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο, μία εβδομάδα νωρίτερα στο ξενοδοχείο Valis θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της φανέλας με την οποία θα αγωνίζονται οι ερυθρόλευκοι την προσεχή σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ημέρα ορόσημο για τον Ολυμπιακό Βόλου θα αποτελέσει η 11η Ιουλίου. Η ομάδα αλλάζει σελίδα στην ιστορία της και μία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου θα παρουσιάσει τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζονται οι ερυθρόλευκοι στον κόσμο της ομάδας και θα είναι από την αθλητική εταιρεία UMBRO. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου» η παρουσίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο Valis Resort στις 8.30 μ.μ.

Ακόμη, θα παρουσιαστεί και το επετειακό σήμα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Στη βραδιά θα παρευρεθούν ο νέος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί και θα βρίσκονται ήδη στο Βόλο. Επίσης, θα τιμηθούν οι καλαθοσφαιρίστριες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για τη συμμετοχή τους στην Εθνική Καλαθοσφαίρισης Κωφών και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Hotel Valis Resort την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου και τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου, σε μια εκδήλωση όπου αναμένεται να δώσουν το παρών ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Τζαναβάρας και το τεχνικό τιμ αυτής, όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη πόλη μας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν οι σκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας από τον πρόεδρο της Διοικούσας Eπιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Στην εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο γνωστός Βολιώτης αθλητικογράφος Απόστολος Καψιώτης, θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα απαρτίζουν την τιμητική επιτροπή εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και το επετειακό σήμα που θα συνοδεύει όλα τα τμήματα το 2017, ενώ ιδιαίτερο χρώμα θα δώσουν χορευτικά με κοπέλες της Σχολής Χορού MAGIC STEPS της κυρίας Μαρίας Γεωργίου.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι η πρώτη ανάλογη, μετά την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, θα τιμηθούν οι αθλήτριες της Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που το Σάββατο 2 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου.

Είναι ευκαιρία για τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικά το παρών στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης σ’ αυτούς που μπήκαν μπροστά στις δύσκολες στιγμές της και να στείλουν μήνυμα, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει».

Σε αναμονή των υπογραφών για Πανθεσσαλικό

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις η συνεργασία με τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» για τη χρήση του κεντρικού γηπέδου του Πανθεσσαλικού, όπως και των βοηθητικών χώρων, για τα επόμενα δύο έτη, αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα. Επίσης, εκεί θα εγκατασταθούν και τα γραφεία του συλλόγου. Οι προπονήσεις αρχικά θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό, όπως και το πρώτο φιλικό με τη Βέροια και στη συνέχεια η ερυθρόλευκη αποστολή θα μεταβεί στο Καϊμακτσαλάν. Πάντως, έως και τις 18 Ιουλίου από τη διοίκηση αναμένεται να έχει ανακοινωθεί το 95% του φετινού ρόστερ.
«Κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό Βόλου θεωρείται και ο Αργεντινός μέσος Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος αποτελεί μια εξαιρετική κίνηση ενίσχυσης, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί κι άλλος ξένος. Ο Πότσι είναι 30 ετών και έχει θητεία σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας από το 2008 και μετά όταν πρωτοήρθε για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου (21 συμμετοχές). Εχει αγωνιστεί ακόμα σε Πλατανιά, Λάρισα, Χανιά, Αγία Νάπα, Παναργειακό και πέρυσι στον Κισσαμικό.

Τουρνουά με ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής στο Βόλο

Μπορεί να έχει ήδη γίνει γνωστό πως στις 2 Αυγούστου οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο με την επιστροφή τους θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα διοργανώσει τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα λάβουν μέρος τέσσερις με πέντε ομάδες από Super League και Football League.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου