ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει και Λαμπρόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

θέλει-και-λαμπρόπουλο-ο-ολυμπιακός-βό-821427

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη από το πάνω ράφι θέλει να προχωρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Η διοικούσα επιτροπή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος είναι γνωστός στο βολιώτικο κοινό από τη συμμετοχή του στη Νίκη Βόλου, τη σεζόν 2011-12.

Εντυπωσιακά συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Οι έως τώρα προσθήκες δείχνουν πως η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί την άμεση επάνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας προχωρήσει σε ανακοινώσεις αρκετών παικτών που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες από εκείνη της Γ’ Εθνικής, που θα συμμετάσχουν οι ερυθρόλευκοι την προσεχή σεζόν.

Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη (29/6) ανακοινώθηκε ο αμυντικός Ηλίας Σταύρου που πέρυσι αγωνίζονταν με τα χρώματα της Καλλιθέας στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, η διοίκηση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο. Μάλιστα, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα σχεδόν τα ζητήματα και έτσι μπορεί να αποτελέσει μία από τις επόμενες μεταγραφές της βολιώτικης ομάδας.

Ο Λαμπρόπουλος που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι γνωστός στο κοινό του Βόλου από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, της σεζόν 2011-12, με τη Νίκη Βόλου. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, αγωνίζεται στα Εθνικά πρωταθλήματα από το 2005. Το 2005 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Παναχαϊκή, όπου παρέμεινε για πέντε συνεχόμενα έτη, παίρνοντας συμμετοχές τόσο στη Β’ όσο και στη Γ’ Εθνική.

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της σεζόν 2010-11 μεταγράφηκε στον Ιωνικό, όπου κατέγραψε 9 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα της Νίκης, πραγματοποιώντας μία γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική, αφού έπαιξε σε 26 παιχνίδια.

Στη συνέχεια, μεταγράφηκε στην Καλλονή, όπου έμεινε για δύο συνεχόμενα έτη. Την πρώτη χρονιά κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και το Κύπελλο, ενώ τη δεύτερη έφτασε μόλις τις δύο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Την περίοδο 2013-14 έπαιξε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Πανηλειακό, στη συνέχεια μεταπήδησε στη Λαμία όπου κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε σε Τύρναβο και Παναχαϊκή.

Με τον Τύρναβο στη Β’ Εθνική έφτασε τις 22 συμμετοχές, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 18 παιχνίδια με την ομάδα της Αχαΐας. Συνολικά έχει 176 συμμετοχές σε κύπελλο και Εθνικά πρωταθλήματα.

Προχωρούν οι διαδικασίες

για Πανθεσσαλικό

Αμεσα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της ερυθρόλευκης ομάδας με την εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα» αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Στον Ολυμπιακό, αν και ο αρχικός στόχος ήταν το ΕΑΚ, θεωρούν πιο συμφέρουσα τη λύση του Πανθεσσαλικού, όπου οι ανέσεις είναι περισσότερες, ενώ εκεί θα στεγαστούν και τα γραφεία της ομάδας. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους έχει οριστεί την 1η Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βέροια στο Βόλο, με την προετοιμασία να ξεκινά στις 18 Ιουλίου. Επίσης, έχουν κλειστεί και άλλα φιλικά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου