ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβληματίζει η έδρα!

προβληματίζει-η-έδρα-819729

Στον Ολυμπιακό Βόλου ανησυχούν με την καθυστέρηση υπογραφής συμφωνίας για το Πανθεσσαλικό

Στον Ολυμπιακό Βόλου προχωρούν βήμα – βήμα στην δημιουργία ομάδας έτοιμης και δυνατής ώστε να είναι «περαστική» από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ετοιμάζονται για την πρώτη παρουσίαση την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά ανησυχούν με την καθυστέρηση υπογραφής συμφωνίας για την έδρα που επιθυμία είναι το Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι η έδρα έχει βάλει ένα προσωρινό «φρένο» σε άλλες υποθέσεις της ομάδας αφού εκεί που φαίνονταν πως το θέμα με το Πανθεσσαλικό έχει τελειώσει και είχαν μείνει τα τυπικά για να είναι η έδρα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να γίνει εκεί και η εγκατάσταση των γραφείων, η υπόθεση φαίνεται να έχει κολλήσει.

Το νέο πρόβλημα που προκύπτει έχει να κάνει με το αίτημα που έχει υποβάλλει εδώ και ένα χρόνο ο δήμος Βόλου να περιέλθει στην κατοχή του το Πανθεσσαλικό από τα Ολυμπιακά Ακίνητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να «πέσουν» οι υπογραφές με την εταιρεία που διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τόσο ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσο και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παναγιώτης Μποτσιβάλης καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να «πέσουν» οι υπογραφές, πριν την παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού, την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Πάντως το θέμα έδρα …που έχει προκύψει είναι σοβαρό, με τη διοικούσα επιτροπή να καλείται, εφόσον δεν βρεθεί λύση, ακόμη και να δηλώσει έδρα εκτός Βόλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα, ενώ και στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει ανησυχία βλέποντας ότι ποτέ ως τώρα η ομάδα δεν είχε τέτοια προβλήματα…

Από πλευράς Ολυμπιακού η λύση Πανθεσσαλικό ήταν η πλέον ιδανική μετά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στη χρήση του ΕΑΚ που ήταν αρχική επιθυμία.

Για το ΕΑΚ, θυμίζουμε πως στον Ολυμπιακό θεωρούν πως το μίσθωμα που απαιτεί ο δήμος Βόλου συν τα έξοδα συντήρησης και καθαρισμού του γηπέδου είναι πολλά, συγκριτικά με τα όσα θα δαπανήσει η διοικούσα επιτροπή για το Πανθεσσαλικό, το οποίο παρέχει πολλές περισσότερες ανέσεις για τους φιλάθλους. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το πρόβλημα στατικότητας στην ανατολική κερκίδα, με την σχετική άδεια που υπάρχει να λήγει τον προσεχή Οκτώβριο.

Οι ερυθρόλευκοι στο Πανθεσσαλικό, τελευταία φορά αγωνίστηκαν τη χρονιά 2012 – 2013, το 2010-11 ο Ολυμπιακός μεγαλούργησε στο Στάδιο αυτό στην Α’ Εθνική, ενώ εκεί η ομάδα έχει δώσει δύο ευρωπαϊκούς αγώνες.

Παρουσιάζει την νέα φανέλα!

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:30 στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση που θα συμμετέχει και ο Ερασιτέχνης θα γίνουν βραβεύσεις αλλά και ανακοινώσεις από την επιτροπή ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Α.Σ έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Hotel Valis Resort την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου και τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου, σε μια εκδήλωση όπου αναμένεται να δώσουν το παρών ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Τζαναβάρας και το τεχνικό τιμ αυτής, όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη πόλη μας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν οι σκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας από τον πρόεδρο της Διοικούσας Eπιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Στην εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο γνωστός Βολιώτης αθλητικογράφος Απόστολος Καψιώτης, θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα απαρτίζουν την τιμητική επιτροπή εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και το επετειακό σήμα που θα συνοδεύει όλα τα τμήματα το 2017, ενώ ιδιαίτερο χρώμα θα δώσουν χορευτικά με κοπέλες της Σχολής Χορού MAGIC STEPS της κυρίας Μαρίας Γεωργίου.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι η πρώτη ανάλογη, μετά την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, θα τιμηθούν οι αθλήτριες της Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που το Σάββατο 2 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου.

Είναι ευκαιρία για τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικά το παρών στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης σ’ αυτούς που μπήκαν μπροστά στις δύσκολες στιγμές της και να στείλουν μήνυμα, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου