ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλεισμένα τρία φιλικά για τον Ολυμπιακό

κλεισμένα-τρία-φιλικά-για-τον-ολυμπια-409644

Τρία φιλικά έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό Βόλου, που από την 1η Αυγούστου θα βρίσκεται στο Πήλιο και την Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προγραμματίσει ήδη δύο φιλικά, κατά την παραμονή τους στο «βουνό των Κενταύρων» και ακόμη ένα στο ΕΑΚ με την επιστροφή της ομάδας στη… βάση της, στις 14 του μήνα.

Συγκεκριμένα, στις 6 Αυγούστου θα παίξει με την Κ20 της ομάδας, βγάζοντας τα πρώτα συμπεράσματα, ενώ στις 9 του μήνα, όπως έχει ανακοινώσει και η ομάδα της Ραφήνας, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με την Τριγλία, η οποία επίσης θα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έχουν στο πρόγραμμα και φιλικό με τον Τύρναβο στο ΕΑΚ στις 14 Αυγούστου, κάτα πάσα πιθανότητα. Με γνώμονα πως το νέο πρωτάθλημα της Football League αρχίζει προς τα τέλη Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις 21 του μήνα, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν συνολικά 7 με 8 φιλικά, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας.

Παράλληλα, το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο για τις ομάδες της Football League αρχίζει στις 28 Αυγούστου, θα είναι ακόμη μία ευκαιρία για τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκο Παντέλη, ώστε να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε ένα επίσημο παιχνίδι, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η κλήρωση για το Κύπελλο θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου και τα παιχνίδια θα είναι διπλά, με τη ρεβάνς να πραγματοποιείται 12, 13 ή 14 Σεπτεμβρίου. Στα αξιοσημείωτα του νέου Κυπέλλου Ελλάδος είναι το ότι στη 2η φάση του, οι 14 ομάδες της FootballLeague, που θα έχουν προκριθεί από την 1η φάση, και οι 18 που θα μπουν από τη SuperLeague, θα κοντραριστούν σε σύστημα ομίλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου