ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Μπρέσκα από τον Ολυμπιακό

τέλος-ο-μπρέσκα-από-τον-ολυμπιακό-431362

Παρελθόν από τον Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

Μάλιστα, ο έμπειρος εξτρέμ με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε τον κόσμο των ερυθρόλευκων, τονίζοντας:

«Ακόμη και τώρα που τελείωσε η συνεργασία μου και επίσημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχω να πω πως Βολάρα μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ την ομάδα και περισσότερο ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίζετε, αγαπάτε και ακολουθείτε την ομάδα παντού! Στα δύσκολα και στα εύκολα.

Σας ευχαριστώ που με αγαπήσατε σαν να ήμουν φίλος σας. Μπορεί η συνεργασία μου σήμερα να τελείωσε και επίσημα, όμως η αγάπη μου για όλους εσάς και τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα τελειώσει ποτέ! Συνεχίστε να αγαπάτε και να στηρίζετε αυτή την ομάδα. Βοηθήστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσετε ενωμένοι το όνειρο».

Ο Σλοβάκος θα ακολουθήσει τους Μόνχε, Γκίτκο, Σταυράκη, Γεωργίου, Κατσιαρό, Κωστούλα, Κατσίκη, Πινδώνη, Μελίσση, Ιωάννου, Καρίλ και Καπετάνό που επίσης αποτελούν παρελθόν από το περσινό ρόστερ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου