ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Δασκαλάκη από ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

θέλει-δασκαλάκη-από-οφη-ο-ολυμπιακός-418887

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Κρήτης, πρόταση στον ΟΦΗ για τον δανεισμό του Ιωσήφ Δασκαλάκη έχει κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου με την ομάδα του Ηρακλείου να σκέφτεται σοβαρά τη θετική απάντηση. Ο Δασκαλάκης, με θητεία σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Πειραιώς, Βέροια, έχασε την θέση του βασικού, μετά την ήττα του ΟΦΗ με την Καλλονή στο Ηράκλειο και φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τους Κρητικούς ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δίνουν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στον 32χρονο πορτιέρο, ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με πολλά έξτρα και ένα υψηλό ποσό σαν προκαταβολή, κάτι που όπως λέγεται, αναλογεί στο 30% του συμβολαίου του. Τη σεζόν που πέρασε έπαιξε σε 20 αγώνες της SuperLeague, ενώ κάτω από τα δοκάρια του Εργοτέλη είχε βρεθεί σε 90 παιχνίδια από το 2006 έως το 2011, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στη συνέχεια στη Βέροια, μετρώντας δύο συμμετοχές σε δύο χρόνια.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι τρεις

Τις τρεις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, παίκτες του Ολυμπιακού και με τη… βούλα είναι οι Κλάρενς Μπιτάνγκ, Ανδρέας Κορνελάτος και Γιάννης Αραπίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των Κλάρενς Μπιτάνγκ, Ανδρέα Κορνελάτου και Γιάννη Αραπίτσα. Ο Κλάρενς Μπιτάνγκ (2/9/92) κατάγεται από το Καμερούν είναι μεσοεπιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Πανηλειακό.Ο Ανδρέας Κορνελάτος (23/3/91) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας.
Τέλος, ο Γιάννης Αραπίτσας (30/12/96) αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Αλμυρό και αγωνίζεται στην επίθεση».

Επίσης, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο επιθετικό Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Η ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον έμπειρο επιθετικό και περιμένει την οριστική απάντησή του. Ο σκοπιανός επιθετικός Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ πέρυσι διακρίθηκε στη Football League με τη φανέλα της Κέρκυρας αλλά δεν συνεχίζει στους νησιώτες με τους οποίους έπαιξε 36 ματς και σκόραρε 14 φορές.

Οσον αφορά άλλα ονόματα ακουστήκαν οι έμπειροι τερματοφύλακες Αναστασόπουλος και Πίτκας, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Δήμος Μανουσάκης που πέρυσι είχε μια «γεμάτη» χρονιά με τη Νίκη, ο Νίκος Βλασσόπουλος από τη Δόξα, ο Χιντζίδης αν μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή και ο Ανδρέας Κορνελάτος ο 22χρονος μέσος του Αστέρα Μαγούλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου