ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφικός… οργασμός στον Ολυμπιακό Βόλου

μεταγραφικός-οργασμός-στον-ολυμπια-416889

Ο Ολυμπιακός Βόλου επισημοποίησε τις πρώτες μεταγραφές, ενώ ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Εκανε την αρχή ο Ολυμπιακός Βόλου, όσον αφορά τις προσθήκες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την πρώτη τριάδα παικτών που θα ενισχύσουν τους Βολιώτες, την ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους. Εμεινε ελεύθερος και έρχεται ο Χιντζίδης, που έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Αρχίζει να στελεχώνεται το δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ανακοίνωση της νέας διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου, ανακοίνωσαν χθες και τις πρώτες τρεις προσθήκες. Συγκεκριμένα, παίκτες του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα οι νεαροί Κλάρενς Μπιτάνγκ, Ανδρέας Κορνελάτος και Γιάννης Αραπίτσας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των Κλάρενς Μπιτάνγκ, Ανδρέα Κορνελάτου και Γιάννη Αραπίτσα. Ο Κλάρενς Μπιτάνγκ (2/9/92) κατάγεται από το Καμερούν είναι μεσοεπιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Πανηλειακό. Ο Ανδρέας Κορνελάτος (23/3/91) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας. Τέλος, ο Γιάννης Αραπίτσας (30/12/96) αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Αλμυρό και αγωνίζεται στην επίθεση». Σε μεταγραφικό φόντο θα κυλήσει όλη η εβδομάδα, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες συμφωνίες, υπογραφές και επισημοποιήσεις μεταγραφών.

Παράλληλα, σήμερα ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Κωνσταντίνου Μπάρμπα, Αλέξανδρου Κασμερίδη και τα επαγγελματικά συμβόλαια των νεαρών Γιάννη Καψιώτη, Φίλιππου Σκοπελίτη και Σταύρο Σαμαρά – Καμηλαράκη.

Οι ανακοινώσεις: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μπάρμπα. Ο 31χρονος (22/4/83) αμυντικός, τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Βέροια, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, του Αγροτικού Αστέρα και της Καβάλας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Κασμερίδη. Ο 28χρονος (23/4/86) τερματοφύλακας την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Θρασύβουλο και ΟΦΗ.

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπέγραψαν Οι Γιάννης Καψιώτης, Φίλιππος Σκοπελίτης και Σταύρος Σαμαράς-Καμηλαράκης.

Ο Γιάννης Καψιώτης γεννήθηκε στις 13/3/95 και αγωνίζεται στην άμυνα, ο Φίλιππος Σκοπελίτης γεννήθηκε στις 26/8/94 και είναι μεσοεπιθετικός και ο Σταύρος Σαμαράς-Καμηλαράκης γεννήθηκε στις 3/7/94 και είναι επίσης μεσοεπιθετικός.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από την Κ-19 του Ολυμπιακού Βόλου».

Οι επόμενοι

Πολλά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα υπάρχουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αναζητά τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση του ρόστερ. Οι συζητήσεις πολλές, οι στόχοι ακόμη περισσότεροι. Μετά την αποχώρηση του Μάριο Γκούρμα, οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει το βάρος στην εξεύρεση ενός επιθετικού που θα αποτελέσει το βασικό ποδοσφαιριστή στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Η περίπτωση του Μπαλντοβαλίεφ είναι στάσιμη και τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει μία και καλή το αν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είχαν επαφή με τον σκοπιανό επιθετικό και μέχρι στιγμής έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, όμως απομένουν να διευθετηθούν άλλα ζητήματα για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές. Το θέμα δεν έχει ναυαγήσει και οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις επόμενες μέρες. Οπως και να ‘χει, η περίπτωση θα έχει λήξει μέχρι αύριο, Πέμπτη, θετικά ή αρνητικά.

Αν χαλάσει οριστικά, στα υπόψη υπάρχει -μεταξύ άλλων- και ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά. Ο 32χρονος επιθετικός που πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, στο β’ μισό της αγωνιστικής περιόδου είχε 20 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα των Κρητικών και 10 συμμετοχές με 3 γκολ στο α’ μισό με την Παναχαϊκή.

Ανοιξε ο δρόμος για Χιντζίδη

Ελεύθερος από την Παναχαϊκή είναι από χθες ο Στράτος Χιντζίδης, όπως ανακοίνωσε η πατρινή ΠΑΕ. Ο 26χρονος αριστερός μπακ (μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ) που είχε καταθέσει προσφυγή κατά της πρώην του -πλέον- ομάδας, τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, έχει υπογράψει και πλέον ανοίγει διάπλατα η… πόρτα για να ανακοινωθεί. Ο Χιντζίδης άνηκε στους Πελοποννήσιους από τον Ιανουάριο έχοντας 13 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου έπαιζε στον Ηρακλή. Εκεί κατέληξε μετά από μια χρονιά στον Απόλλωνα Σμύρνης με 27 συμμετοχές , δύο γκολ και 6 ασίστ.

Βρίσκεται λύση με Τσιμότζι

Η περίπτωση του Ταουάνγκα Τσιμότζι απασχολεί εδώ και μέρες του ερυθρόλευκους. Το τεράστιο εμπόδιο που έκανε εξαιρετικά δύσκολο το ζήτημα του αφρικανού μέσου από το Μαλάουι ήταν το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει η αισιοδοξία πως θα βρεθεί τρόπος για να λυθεί το συμβόλαιό του και ο παίκτης θα καταφέρει τελικά να υπογράψει με τους ερυθρόλευκους.

Πολύ κοντά ο Ράντι

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή μέσο από τη Ισημερινή Γουϊνέα Ιμπαν Ράντι, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 27χρονος αφρικανός, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ισπανία, έκανε εξαιρετική αγωνιστική περίοδο πέρυσι με τον Φωκικό, παίζοντας σε 22 παιχνίδι με ένα γκολ. Πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στην Ισπανία και την Λας Πάλμας.

Ο Γκατούζο βάζει… φρένο σε Δασκαλάκη

Το όνομα του Ιωσήφ Δασκαλάκη από τον ΟΦΗ για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα ήρθε στην επιφάνεια μετά από δημοσίευμα κρητικής ιστοσελίδας. Ωστόσο, ο νέος τεχνικός της κρητικής ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, φαίνεται να υπολογίζει στον 31χρονο τερματοφύλακα, βάζοντας τέλος στα οποιαδήποτε σενάρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου