ΤΟΠΙΚΑ

Κλέφτης τρέλανε… τους δικαστές – Τα υπνοστεντόν με έκαναν κλεπτομανή

κλέφτης-τρέλανε-τους-δικαστές-τα-υ-908002

«Πήρα υπνοστεντόν και έγινα κλεπτομανής», ισχυρίστηκε ο 25χρονος στο αυτόφωρο

Κλέφτης για γέλια και για κλάματα αποδείχθηκε ο 25χρονος «ποντικός» στον Βόλο που «σαρώνει» στο πέρασμά του κινητά, κάρτες, τσάντες.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για δυο κλοπές κινητών και μια κλοπή κάρτας, με την οποία έκανε αγορές. «Λύγισε» το ακροατήριο από τα γέλια, ακούγοντας την απολογία του ενώπιον των δικαστών και τι ήταν εκείνο που τον οδήγησε στις κλοπές…

Αφού κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι καταστημάτων, από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και μια κάρτα, δήλωσε πως την ώρα των κλοπών δεν ήταν ο εαυτός του γιατί δύο φίλοι του, ένας από την Αλβανία και ένας από το Πακιστάν, του έδωσαν -χωρίς ο ίδιος να το θέλει- πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

«Δηλαδή σας νάρκωσαν;», ρώτησε η δικαστής όταν άκουσε τη δικαιολογία περί κατανάλωσης πέντε χαπιών.

«Όχι, θόλωσα και αυτά τα χάπια πρέπει να ξέρετε προκαλούν κλεπτομανία . Όταν συνήλθα ήμουν στο τμήμα, δεν τις θυμάμαι τις κλοπές», είπε με το ακροατήριο να μην σταματά να γελά.

Μπορεί τα πέντε υπνοστεντόν να τον «θόλωσαν» απλά και να μην θυμόταν τις κλοπές, αλλά από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες, ζήτησε συγγνώμη και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ.

Δήλωσε επίσης πως θα κάνει αποτοξίνωση , αλλά παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε έξι μήνες με αναστολή και έφυγε από το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου