ΤΟΠΙΚΑ

Η ΔΕΥΑΜΒ κάνει καλά τη δουλειά της

η-δευαμβ-κάνει-καλά-τη-δουλειά-της-329662

Απαντά ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης στο δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Ζάχο για το ιδιότυπο «μπάζωμα» του χειμάρρου Καρούτα

Απόπειρα εμπλοκής της ΔΕΥΑΜΒ σε προεκλογική αντιπαράθεση, «διαβάζει» ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης, Λεωνίδας Μαυρογιάννης, πίσω από την επισήμανση – παρατήρηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Ζάχου για το ιδιότυπο… μπάζωμα του χειμάρρου Καρούτα στην Αγριά.

Ο κ. Ζάχος, επέστησε την προσοχή στη ΔΕΥΑΜΒ -στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών για το αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς- για τον κίνδυνο να πλημμυρίσει το πολύπαθο σημείο στο ύψος της Παιδόπολης, από το ιδιότυπο «μπάζωμα» του χειμάρρου, στην εκβολή του οποίου τοποθετήθηκε μαζί με τους αγωγούς και προστατευτικό σκυρόδεμα χωρίς προηγουμένως να διευθετηθεί η κοίτη του προς την θάλασσα.

Σε απάντησή του, ο κ. Μαυρογιάννης, υποστηρίζει ότι «ο αγωγός μεταφοράς, που συνδέει το αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς με το Βόλο, τοποθετήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και με βάση μελέτη που ήδη συντάσσεται από την ίδια την Υπηρεσία, για την οριστική διευθέτηση του χειμάρρου, ώστε να μην πλημμυρίζει κάθε φορά που σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και να μη δημιουργούνται προβλήματα στο δρόμο από νερά και φερτές ύλες».

Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι «η ΔΕΥΑΜΒ κάνει καλά τη δουλειά της σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και δεν πρέπει να την εμπλέκουμε στην προεκλογική περίοδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου