ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΜΒ ~ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

θλίψη-στο-δήμο-και-τη-δευαμβ-για-τρεισ-317689

Ανήμερα και τη Δευτέρα του Πάσχα

Τη Μεγάλη Πέμπτη κατέθεσε στην υπηρεσία του τα δικαιολογητικά του για συνταξιοδότηση, αλλά προχθές το βράδυ, Δευτέρα του Πάσχα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο λόγος για τον Κώστα Μωραϊτόπουλο που εργάζονταν ως υδραυλικός στη ΔΕΥΑΜΒ. Ηταν μόλις 51 ετών. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι χθες το πρωί ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ Δημ. Οικονομίδης παρέλαβε την αίτηση για να την υπογράψει και να την προωθήσει προς την αρμόδια υπηρεσία για τα περαιτέρω, ο συνάδελφός του ήταν ήδη νεκρός.

Ο εκλιπών κατέλιπε σύζυγο και ένα αγόρι. Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, λίγο μετά τις 11 προχθές το βράδυ. Ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά, αίτια.

Ωστόσο το διήμερο του Πάσχα άλλοι δύο υπάλληλοι από τη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Βόλου άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο ένας ήταν ίσως πιο γνωστός καθώς ήταν ο απογευματινός φύλακας στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου του Βόλου στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενώ παλαιότερα ήταν φύλακας στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα. Ο λόγος για τον Ευάγγελο – Εμμανουήλ Σταμούλη 66 χρονών.

Ο εκλιπών πριν αρκετά χρόνια είχε υποστεί εγκεφαλικό. Μετά το πασχαλινό τραπέζι και ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του αισθάνθηκε αδιαθεσία και στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Η κηδεία του 66χρονου έγινε χθες από την εκκλησία του Ι.Ν. Αναλήψεως.

Ανήμερα του Πάσχα όμως άφησε την τελευταία πνοή ένας ακόμη υπάλληλος του Δήμου Βόλου και μάλιστα σε μικρή σχετικά ηλικία. Ο λόγος για το Γεώργιο Χατζηγεωργίου που τα τουλάχιστον τελευταία δώδεκα χρόνια ανήκε στο μόνιμο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με συναδέλφους του ο 51χρονος κατέληξε μέσα σε 209 μόλις μέρες από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από την επάρατο. Καταλείπει σύζυγο και τρεις κόρες και η κηδεία του έγινε επίσης χθες το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου