ΤΟΠΙΚΑ

Προετοιμάζεται η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της «Λαϊκής Ενότητας» Μαγνησίας

προετοιμάζεται-η-νομαρχιακή-συνδιάσ-279620

Στην πορεία για την πραγματοποίηση της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης βρίσκεται η «Λαϊκή Ενότητα» Μαγνησίας.

Ειδικότερα, άνοιξε το γραφείο της ΛΑΕ στο Βόλο, στην οδό Ιωλκού 6 (στο 2ο όροφο) και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.
Παράλληλα, τις ίδιες ώρες, πραγματοποιούνται και οι εγγραφές μελών της ΛΑΕ ενόψει της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψής της την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, σε χώρο που έγκαιρα θα ανακοινωθεί.

Επιπλέον, από τη «Λαϊκή Ενότητα» Μαγνησίας αναφέρεται σε ανακοίνωσή της: «Στο πλευρό της κοινωνίας που χειμάζεται από τις πολιτικές της εξαθλίωσης του 3ου Μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας συνεχίζει αταλάντευτα και πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την ανάπτυξη και το βάθεμα του μεγάλου Δημοκρατικού και Πατριωτικού Μετώπου για την Ανεξαρτησία, την Αξιοπρέπεια και τη Δημοκρατία, για τη σωτηρία του λαού από τα Μνημόνια της φτώχειας, της υποτέλειας και της μιζέριας.

Καθώς μαίνεται η επίθεση ενάντια στα δικαιώματα, τις ελευθερίες, τη ζωή και την αξιοπρέπεια των πολιτών, είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η δημιουργία ενός παλλαϊκού αναχώματος στο ζοφερό παρόν και το μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν οι κλητήρες των τοκογλύφων καπιταλιστών.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας συνεχίζει στο μόνο δρόμο που ξέρει καλά, αυτόν της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και αναγκών, το δρόμο της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και της προκοπής της πατρίδας μας, απέναντι στους εθελόδουλους παλιούς και νέους υπηρέτες των ολετήρων του τόπου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου