ΤΟΠΙΚΑ

Μήνας αντιφασιστικής δράσης ο Απρίλιος

μήνας-αντιφασιστικής-δράσης-ο-απρίλι-270317

O Απρίλιος θα είναι μήνας αντιφασιστικής δράσης, με πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι αντιφασιστικές κινήσεις από όλη τη Θεσσαλία σε συνεργασία με κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες από τους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η Ε.Ε. των αφεντικών, πλήττουν τα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαών, ιδιαίτερα του Νότου και της Ανατολής, δημιουργώντας μία χωρίς προηγούμενο κρίση, κρίση οικονομική και κοινωνική. Μεγάλα τμήματα των λαών εξαθλιώνονται, ζώντας στην απόλυτη φτώχια οδηγούνται στην εκπόρνευση της ανθρώπινης ύπαρξής τους. Όμως, όπως σε κάθε «καλή εξουσία» τα αφεντικά «προσπαθούν» να στους σκλάβους δώσουν λύσεις. Και ποιες είναι αυτές; ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. Τους είπαν ότι αν εκεί που μένουν μια «καθαρή» φυλή χωρίς πολιτική θα μπορέσουν να σωθούν από την μιζέρια τους. Μια «καθαρή» φυλή που δεν θα της παίρνουν τις δουλειές ο ξένοι εργάτες αφού θα τους έχει εξοντώσει, αλλά παράλληλα να φέρνει ξένους ανθρώπους εκπορνεύοντας τους θα ικανοποιεί τα ζωώδεις ένστικτά της.

Μπροστά σ’ όλα αυτά ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Θεσσαλίας καλεί όλα τα κινήματα και τους πολίτες της Θεσσαλίας σε ένα μήνα αντιφασιστικής δράσης, από σήμερα 21 Μάρτη Παγκόσμια μέρα κατά του Ρατσισμού έως τις 21 Απρίλη Χούντα Φασιστών – Εθνικιστών Συνταγματαρχών. Καλεί όλα τα κινήματα και τους πολίτες τις Θεσσαλίας σε πολιτικές εκδηλώσεις, συναυλίες, συζητήσεις και συνελεύσεις να ανταλλάξουν εμπειρίες και να οργανώσουν τις δράσεις τους πανθεσσαλικά και να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό, τον σεξισμό, την ξενοφοβία, κάθε είδους φασισμού και εθνικισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου