ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Παπατόλια σε Πατσιαντά

απάντηση-παπατόλια-σε-πατσιαντά-270365

Απαντώντας σε χθεσινές δηλώσεις του κ. Μ. Πατσιαντά, ο κ. Απόστολος Παπατόλιας σε δήλωσή του σημειώνει, εκτός των άλλων, τα εξής :

«Προκαλεί αισθήματα λύπης η σπασμωδική και επιθετική αντίδραση του Μαργαρίτη Πατσιαντά απέναντι στην εξαγγελία της συνένωσης των παρατάξεών μας για την συγκρότηση μιας νέας δημοτικής συμμαχίας ευθύνης για στον τόπο μας. Προδίδει άραγε τον πανικό του απέναντι στη δυναμική που αναπτύσσει η πρωτοβουλία μας στην κοινωνία; Ή μήπως απλώς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του γιατί αλλάζει πια το πολιτικό τοπίο και θα συρθεί εκών άκων να τοποθετηθεί με σοβαρότητα για το τι πρέπει να γίνει στο Δήμο;

Οποια κι αν είναι τα κίνητρά του, ο κ. Πατσιαντάς είναι αλήθεια ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Αναγκάζεται πλέον να εγκαταλείψει τη ρουτίνα του εύκολου αντιμνημονιακού λόγου και να μιλήσει συγκεκριμένα για τα προβλήματα του τόπου. Τόσο για τα πολιτικά όσο και τα αναπτυξιακά.

Δεν είναι επίσης διόλου τυχαίο ότι στις ανακοινώσεις του επανέρχεται συχνά η λέξη «συσπείρωση». Είναι πια κοινό μυστικό στο Βόλο ότι η υποψηφιότητα Πατσιαντά αδυνατεί να συσπειρώσει τον κοινωνικό χώρο του κόμματός του που στρέφεται πια συνειδητά σε άλλες λύσεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου