ΤΟΠΙΚΟ

Φινάλε με ήττα

φινάλε-με-ήττα-488756

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με πέντε γκολ και πολλές ευκαιρίες πραγματοποιήθηκε στον Αμπελώνα ανάμεσα στον τοπικό Αμπελωνιακό και τον Γ.Σ. Αλμυρού. Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ, ο Αμπελωνιακός νίκησε με 3-2, αφήνοντας με μόλις ένα βαθμό τους Αλμυριώτες στον 6ο όμιλο.

Οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν στο 18’ με σουτ του Πρικάκη εκτός περιοχής, ενώ στο 23’ έκαναν δύο τα τέρματά τους με σουτ του Γρηγορίου. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου μείωσε με το Νίκο Βούλγαρη, μετά από ασίστ του Αναστασίου. Ωστόσο, ένα τρίλεπτο αργότερα ο Κακαβίτσης έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στον Αμπελωνιακό. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 82’ όταν Φαράντος και Νίκος Βούλγαρης συνεργάστηκαν και ο τελευταίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣΘ έχασαν ευκαιρίες για θετικό αποτέλεσμα και είχαν δοκάρι στο 68’ με τον Μαλισσόβα. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να σκοράρουν με τους Π. Βούλγαρη, Ν. Βούλγαρη, Μαλισσόβα και Χειλά και στο δεύτερο με τους Κουρτέλη και Χειλά.

Ετσι, οι Αλμυριώτες με μία ισοπαλία και πέντε ήττες (5-13 τέρματα) ολοκλήρωσαν τη διαδικασία, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, που στόχο θα έχουν την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος για να διεκδικήσουν εκ νέου την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο μοναδικός βαθμός στα μπαράζ κατακτήθηκε εντός έδρας με το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά (4η αγων.), στερώντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στην πρωταθλήτρια της Καρδίτσας να διεκδικήσει την άνοδο μέχρι το τέλος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Βραζιτίκος, Περήφανος, Πρικάκης, Τζιαρτζιάνης (55’ Ανατολίτης), Χατζούλης, Νικολακούλης, Γρηγορίου, Τσετιροκλής, Βούκιας (55’ Αρσένης), Παλάσκας, Κακαβίτσης.

ΓΣΑ: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης (74’ Βασίλης), Πλαβός, Αναστασίου, Τσόγκας, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης, Χειλάς (65’ Ράπτης).

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος Παλαμά – Πύδνα Κίτρους 3-1
Αμπελωνιακός – Γ.Σ. Αλμυρού 3-2

Η τελική βαθμολογία (6ος όμιλος)

Θ. Ομάδα Υ.-Κ. Βαθμ.
Πύδνα Κίτρους 9-6 13
Ατρόμητος Παλαμά 9-3 11
Αμπελωνιακός 6-7 8
Γ.Σ. Αλμυρού 5-13 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου