ΤΟΠΙΚΟ

Νέα εντός έδρας ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού

νέα-εντός-έδρας-ήττα-για-γ-σ-αλμυρού-512541

Την τρίτη διαδοχική ήττα στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ Εθνική γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Το συγκρότημα του Λευτέρη Καλογήρου πληρώνοντας το νωθρό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος έχασε από την ομάδα του Αμπελωνιακού με 2-0. Οι κυανόλευκοι μετά την ψυχρολουσία του πρώτου ημιώρου ισορρόπησαν το παιχνίδι στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ

Ο αγώνας

Στο στάδιο του Αλμυρού ο Λευτέρης Καλογήρου ξεκίνησε με τον Πλακαρό κάτω από τα δοκάρια, δεξιό μπακ τον Ακριβούση κι αριστερό τον Τσιάτσιο, με στόπερ τους Πλαβό, Γρούνα. Οι Κυριάκος, Π. Βούλγαρης ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, πιο μπροστά τους ο Αναστασίου με τους Αραπίτσα, Κρανά στις πτέρυγες και τον Μαλισσόβα στην κορυφή της επίθεσης. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι καθώς σημείωσαν δύο γκολ, ενώ σημάδεψαν και δύο φορές τα δοκάρια. Στο 17’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσετιροκλή, ο Μπίκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Πλακαρού. Στο 24’ ο Αμπελωνιακός σε μια ανύποπτη στιγμή ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα. Ο Πρικάκης εκτέλεσε το φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση με την μπάλα να παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Πλακαρού. Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Παραφέστα διπλασίασαν τα τέρματά τους. Μετά από κόρνερ του Τσετιροκλή, ο Γρηγορίου βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Αμπελωνιακός έφτασε μια ανάσα από το 0-3 αλλά η κεφαλιά του Κακαβίτση σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και είχαν εμφανώς καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Ασκησαν πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων φτάνοντας κοντά στο 1-2 στο 70’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αναστασίου να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Γκικούδη. Η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση ανήκε στην ομάδα του Αμπελωνιακού με τον Πλακαρό στο 75’ να απομακρύνει σωτήρια το πλασέ του Κακαβίτση από πλεονεκτική θέση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Αλμυριώτες η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Παλαμά στο ξεκίνημα του β’ γύρου μεθαύριο Τετάρτη.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Ακριβούσης (46’ Τσόγκας), Τσιάτσιος, Πλαβός, Γρούνας (70’ Ράπτης), Κυριάκος, Κρανάς (60’ Ν. Βούλγαρης), Αναστασίου, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Αραπίτσας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Γκικούδης, Ρόκα, Πρικάκης, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσος, Πεήφανος, Γρηγορίου, Παλάσκας, Μπίκος, Κακαβίτσης (84’ Χατζούλης), Τσετιροκλής (90’ Νικολακούδης)

Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου

Γ.Σ Αλμυρού – Αμπελωνιακός 0-2

Πύδνα Κίτρους – Ατρόμητος Παλαμά 1-0

Η Βαθμολογία

1. Πύδνα Κίτρους 9 (5-2)

2. Ατρόμητος Παλαμά 4 (2-1)

3. Αμπελωνιακός 4 (3-2)

4. Γ.Σ. Αλμυρού 0 (1-6)

Η επόμενη αγωνιστική

Τετάρτη 20/5 – 5μ.μ.
Γ.Σ. Αλμυρού – Ατρόμητος Παλαμά
Αμπελωνιακός – Πύδνα Κίτρους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου