ΤΟΠΙΚΟ

«Ολοι μαζί γράφουμε ιστορία»

ολοι-μαζί-γράφουμε-ιστορία-538695

Το σύνθημα για τα μίνι διαρκείας του Γ.Σ.Α.

Ετοιμα προς διάθεση είναι τα νέα μίνι εισιτήρια διαρκείας για του αγώνες μπαράζ του Πρωταθλητή ΕΠΣΘ Γ.Σ. Αλμυρού ενόψει του μίνι πρωταθλήματος ανόδου.

Πρώτος αντίπαλος για τον ΓΣΑ είναι εκτός έδρας στις 10 Μαΐου η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας (Ατρόμητος Παλαμά), ενώ θα ακολουθήσουν τρία συνεχόμενα ματς στον Αλμυρό και η τιμή του μίνι διαρκείας για όλους τους αγώνες έδρας είναι 15 ευρώ. Με την απόκτηση του μίνι διαρκείας θα υπάρχει δώρο και το επετειακό μπλουζάκι των Πρωταθλητών ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική στον Αλμυρό είναι:

13 Μαΐου: Γ.Σ Αλμυρού – Πύδνα Κίτρους

17 Μαΐου: Γ.Σ Αλμυρού – Αμπελωνιακός

20 Μαΐου: Γ.Σ Αλμυρού – Ατρόμητος Παλαμά

Μάλιστα ο Γ.Σ.Α. εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας που αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει ότι είναι στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ που οδηγούνε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με πυγμή και επιμονή, ο Γ.Σ. Αλμυρού, κατόρθωσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και ταυτόχρονα την παρουσία του στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Εκεί θα αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες σε διαδικασία 6 αγωνιστικών (οι τρεις εξ αυτών στην έδρα του): Ατρόμητος Παλαμά, Αμπελωνιακός, Πύδνα Κίτρους.

Για να ζήσει και πάλι το Αθ. Ραγάζος αναμετρήσεις με θερμή ατμόσφαιρα και παλμό στην εξέδρα, είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου στο πλευρό των «κυανόλευκων». Σφοδρή επιθυμία όλης της οικογένειας του Γ.Σ. Αλμυρού είναι να αυξηθούν τα μέλη της, προσελκύοντας το φίλαθλο κόσμο με την υγεία, το μαχητικό πνεύμα και τη φιλοδοξία για πρόοδο που διέπουν το σύλλογο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ κυκλοφορούν στην εξαιρετική τιμή των 15 ευρώ, και με δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι του πρωταθλητή Ε.Π.Σ.Θ. 2014-15 Γ.Σ. Αλμυρού.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να γίνουν κομμάτι της οικογένειας του Γ.Σ. Αλμυρού, στηρίζοντας το σύλλογο και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, μπορούν να προμηθεύονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, από το Unique cafe και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ των κυρίων Χασιώτη Δημήτρη, Καραλή Ηλία, Ρουκά Ευαγγελία στον Αλμυρό και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κυρίου Τσερκεζίδη Δήμου στην Ευξεινούπολη.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου