ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα για άνοδο ο Γ.Σ. Αλμυρού

πρεμιέρα-για-άνοδο-ο-γ-σ-αλμυρού-525556

Ο Γ.Σ. Αλμυρού κάνει πρεμιέρα στο μίνι πρωτάθλημα που οδηγεί στη Γ’ Εθνική σήμερα στις 5 μ.μ. στον Παλαμά Καρδίτσας κόντρα στον πρωταθλητή ΕΠΣΚ Ατρόμητο ελπίζοντας στο καλό ξεκίνημα και σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας αφού η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΘ θα παίξει τρία συνεχόμενα ματς στον Αλμυρό.

Ο Γ.Σ.Α. στο ξεκίνημά του θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου του με την ποδοσφαιρική αποστολή να αναχωρεί στις 2 μ.μ. από το γήπεδο του Αλμυρού, ενώ μια ώρα αργότερα στις 3 μ.μ. θα αναχωρήσει το λεωφορείο με τους φιλάθλους της ομάδας. Επίσης αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο με τα αυτοκίνητά τους.

Πάντως αγωνιστικά δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Λευτέρη Καλογήρου. Εκτός από τους τιμωρημένους Αραπίτσα και Γρούνα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάββα Φαράντου λόγω ενός προβλήματος στη μέση. Η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Πλακαρό, Ν. Βούλγαρη, Π. Βούλγαρη, Τσιάτσιο, Πλαβό, Κυριάκο, Ακριβούση, Ράπτη, Τσόγκα, Χειλά, Κουρτέλη, Αναστασίου, Αντζούρη, Κρανά, Μαντζάνα, Βασίλη, Μαλισσόβα και Φαράντο.

Το έργο του Γ.Σ.Α. δεν είναι εύκολο απέναντι στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καρδίτσας, Ατρόμητο Παλαμά που βασίζεται σε παίκτες με εμπειρία.

Ο Ατρόμητος Παλαμά, στέφτηκε πρωταθλητής Καρδίτσας μετά από δεκαοκτώ πέτρινα χρόνια. Ηταν το μακρινό 1996 όταν για τελευταία φορά, είχε πάρει το πρωτάθλημα Καρδίτσας και πανηγύρισε την άνοδο στην τότε Δ’ Εθνική.

Ο Ατρόμητος από τη δημιουργία της ΕΠΣ Καρδίτσας το 1968 και μέχρι σήμερα κατέχει δύο ρεκόρ. Ο ένας είναι ότι αποτελεί τη μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις συνεχόμενους τίτλους, την περίοδο 1970-71, 1971-72 και 1972-73. Το δεύτερο ρεκόρ είναι ότι από το 1968 και μέχρι σήμερα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια ομάδα εννέα φορές έναντι οκτώ του Α.Ο. Καρδίτσας.

Τα πρωταθλήματα για την ομάδα του Παλαμά είναι τις σεζόν: 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1974-75, 1981-82, 1984-85, 1991-92, 1995-96, 2014-15.

Οι Σωκράτης Μπουντούρης και Αγγελος Χατζηρίζος, που έχουν περάσει και από το Βόλο είναι τα μεγάλα ονόματα της ομάδας του Βάιου Καραγιάννη, ενώ οι μόνιμοι σκόρερ του είναι οι Κακαΐτσας,Τσιρογιάννης, Κόκκινος με διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι αντίπαλοι του Γ.Σ. Αλμυρού στο μίνι πρωτάθλημα εκτός του Ατρόμητου είναι η Πύδνα Κίτρους από την Πιερία και ο Αμπελωνιακός από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ηδη ο Γ.Σ.Α. μετά την κατάκτηση του 10ου τίτλου του στην ΕΠΣΘ είδε τους αντίπαλους και έχει σχηματίσει εικόνα θέλοντας, αφού δεν θεωρείται φαβορί, να κάνει την έκπληξη και να πετύχει την άνοδο κάτι που δεν είχε καταφέρει πριν χρόνια παίζοντας με Ηλιούπολη και Δάφνη Ερυθρών…

Σήμερα στην 1η αγωνιστική οι διαιτητές είναι:

Ατρόμητος Παλαμά – Γ.Σ. Αλμυρού

Μιχαηλίδης Γ. – Παγουράς Β. – Σοφός Ν. από ΕΠΣ Βοιωτίας

Πύδνα Κίτρους – Αμπελωνιακός

Τεβεκέλης Ν. – Λιάρης Ι. – Αϊναλης Θ. από ΕΠΣ Μακεδονίας

Ολο το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

Σήμερα, Κυριακή 10 Μαΐου

Ατρόμητος Παλαμά – ΓΣ Αλμυρού

Πύδρα Κίτρους – Αμπελωνιακός

2η αγωνιστική, 13 Μαΐου

Γ.Σ. Αλμυρού – Πύδνα Κίτρους

Αμπελωνιακός – Ατρόμητος Παλαμά

3η αγωνιστική, 17 Μαΐου

Πύδνα Κίτρους – Ατρόμητος Παλαμά

Γ.Σ. Αλμυρού – Αμπελωνιακός

4η αγωνιστική, 20 Μαΐου

Γ.Σ. Αλμυρού – Ατρόμητος Παλαμά

Αμπελωνιακός – Πύδνα Κίτρους

5η αγωνιστική, 24 Μαΐου

Πύδνα Κίτρους – Γ.Σ. Αλμυρού

Ατρόμητος Παλαμά – Αμπελωνιακός

6η αγωνιστική, 31 Μαΐου

Ατρόμητος Παλαμά – Πύδνα Κίτρους

Αμπελωνιακός – Γ.Σ. Αλμυρού

Μίνι διαρκείας

Στον Αλμυρό ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και ήδη κυκλοφορουσούν τα νέα μίνι εισιτήρια διαρκείας για του αγώνες μπαράζ του Πρωταθλητή ΕΠΣΘ Γ.Σ. Αλμυρού για το μίνι πρωτάθλημα ανόδου.

Ετσι ενώ πρώτος αντίπαλος για τον Γ.Σ.Α. είναι σήμερα εκτός έδρας θα ακολουθήσουν από την ερχόμενη Τετάρτη τρία συνεχόμενα ματς στον Αλμυρό και η τιμή του μίνι διαρκείας για όλους τους αγώνες έδρας είναι 15 ευρώ. Με την απόκτηση του μίνι διαρκείας υπάρχει δώρο και το επετειακό μπλουζάκι των Πρωταθλητών ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική στον Αλμυρό είναι:

13 Μαΐου: Γ.Σ Αλμυρού – Πύδνα Κίτρους

17 Μαΐου: Γ.Σ Αλμυρού – Αμπελωνιακός

20 Μαΐου: Γ.Σ Αλμυρού – Ατρόμητος Παλαμά

Μάλιστα ο Γ.Σ.Α. εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας που αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει ότι είναι στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ που οδηγούνε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με πυγμή και επιμονή, ο Γ.Σ. Αλμυρού, κατόρθωσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και ταυτόχρονα την παρουσία του στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Εκεί θα αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες σε διαδικασία 6 αγωνιστικών (οι τρεις εξ αυτών στην έδρα του): Ατρόμητος Παλαμά, Αμπελωνιακός, Πύδνα Κίτρους.

Για να ζήσει και πάλι το Αθ. Ραγάζος αναμετρήσεις με θερμή ατμόσφαιρα και παλμό στην εξέδρα, είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου στο πλευρό των «κυανόλευκων». Σφοδρή επιθυμία όλης της οικογένειας του Γ.Σ. Αλμυρού είναι να αυξηθούν τα μέλη της, προσελκύοντας το φίλαθλο κόσμο με την υγεία, το μαχητικό πνεύμα και τη φιλοδοξία για πρόοδο που διέπουν το σύλλογο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ κυκλοφορούν στην εξαιρετική τιμή των 15 ευρώ, και με δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι του πρωταθλητή Ε.Π.Σ.Θ. 2014-15 Γ.Σ. Αλμυρού.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να γίνουν κομμάτι της οικογένειας του Γ.Σ. Αλμυρού, στηρίζοντας το σύλλογο και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, μπορούν να προμηθεύονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, από το Unique cafe και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ των κυρίων Χασιώτη Δημήτρη, Καραλή Ηλία, Ρουκά Ευαγγελία στον Αλμυρό και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κυρίου Τσερκεζίδη Δήμου στην Ευξεινούπολη.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου