ΤΟΠΙΚΟ

Ρυθμιστής ξανά ο Ρήγας Φεραίος

ρυθμιστής-ξανά-ο-ρήγας-φεραίος-525567

Οι Βελεστινιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα (5 μ.μ.) στην Αρτα την πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος, στο πλαίσιο της προτελευταίας 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες, που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, όπως και ο Πύρασος, αγωνίζονται στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων Αρτας, απέναντι στην τοπική Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Από την άλλη, οι Αγχιαλίτες θα πάρουν τρεις βαθμούς άνευ αγώνος απέναντι στον Πυρσό, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Ρήγας Φεραίος, έχοντας κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία, έχει γίνει ρυθμιστής της κορυφής, αφού χάνοντας την περασμένη αγωνιστική στο Βελεστίνο από τα Τρίκαλα, κράτησε ζωντανούς τους δεύτερους στη βαθμολογία Θεσσαλούς και σήμερα έχει στόχο να μην είναι αδιάφορος με την πρωτοπόρο, που βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη θέση.

Στην έδρα του Καραϊσκάκη βέβαια το έργο του Ρήγα Φεραίου είναι δύσκολο, ενώ πιθανόν η κορυφή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική όταν και θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι τίτλου Καραϊσκάκης – AO Τρίκαλα.

Παράλληλα, σήμερα υπάρχει ενδιαφέρον για την παραμονή, αφού η ισοπαλία την περασμένη Κυριακή του Οικονόμου Τσαριτσάνης στην Αρτα σε συνάρτηση με τη νίκη του Δωτιέα Αγιάς επί του Πύρασου έφερε τις λαρισινές ομάδες της Γ’ Εθνικής μία ανάσα από την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η ομάδα του Δωτιέα χρειάζεται τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Αναγέννηση Αρτας για να πετύχει τον στόχο της και αν καταφέρει να πάρει τους βαθμούς ή στη χειρότερη περίπτωση τον βαθμό τότε παράλληλα διασφαλίζεται η παραμονή και για την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης ακόμα και αν χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά στον Οικονόμο, για να είναι 100% σίγουρος ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Δωτιέας, χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

Μοναδικός απών στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Γιώργος Τσίπης, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γουτούλης, Σπαθής, Ναουμίδης, Βουραζέρης, Γούτσιος, Χατζής, Γεωργατζής, Αλεξίου, Μπακάλης, Ζενούνι, Κεμάλι, Μιχολίτσης, Σιώμος, Μαλάκος, Μπίκας και Ρηγίνος.

Διαιτητής ορίστηκε ο Διονύσης Ζούγρας της ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Χρήστος Τσιαμπάζης από την ίδια Ενωση και ο Στυλιανός Κεντζιόπουλος από την ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής ο Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Το σημερινό πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής (5 μ.μ.)

Τρίκαλα – Κοζάνη

Μακροχώρι – Λευκάδια

Βατανιακός – Εθνικός Φιλιπ.

Πύρασος – Πυρσός

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Ρήγας Φεραίος

Θεσπρωτός – Αχιλλέας Νεοκ.

Οικονόμος – Οπούντιος

Δωτιέας – Αναγ. Αρτας

Η Βαθμολογία

1. ΑΕ Καραϊσκάκης 67

2. Τρίκαλα 65

3. Αχιλλέας Νεοκ. 56

4. Οπούντιος 50

5. Θεσπρωτός 50

6. Ρήγας Φεραίος 46

7. Πύρασος 45

8. Οικονόμος Τσαριτσάνης 43

9. Κοζάνη 41

10. Εθνικός Φιλιππιάδας 42

11. Δωτιέας Αγιάς 41

12. Αναγέννηση Αρτας 38

13. Βατανιακός 16

14. Μακροχώρι 9

15. Πυρσός Γρεβενών 3

16. Λευκάδια Νάουσας -6

* Λευκάδια και Πυρσός Γρεβενών έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου