ΤΟΠΙΚΟ

Δηλώσεις, κλήρωση και στις 31/10 ξεκίνημα

δηλώσεις-κλήρωση-και-στις-31-10-ξεκίνημα-277521

Παρά το γεγονός ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΣΘ έκανε τα πάντα ώστε να αρχίσει η αγωνιστική ποδοσφαιρική σεζόν στις 24 Οκτωβρίου κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και έτσι το ξεκίνημα θα πραγματοποιηθεί στις 31 του Οκτωβρίου. Ηδη τα σωματεία πήραν την προκήρυξη και τα έντυπα που πρέπει να καταθέσουν. Παράλληλα ξεκίνησε η αποβολή των εντύπων μεταβολών (μεταγραφές) κάτι που δεν μπορούσε να γίνει πριν άρση της ποινής αποκλεισμού που είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ και όλα κυλούν βήμα – βήμα για την έναρξη της περιόδου με τον ορισμό και της κλήρωσης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣΘ τα σωματεία που θα συμμετέχουν στα φετινά πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν μέχρι τις 21/10/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00 στην Ενωση τα εξής:
-Την έντυπη δήλωση συμμετοχής που τους δίνεται με μέριμνα της ΕΠΣΘ με όλα τα ζητούμενα στοιχεία στην παραπάνω ημερομηνία.
-Το παράβολο συμμετοχής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ποσό εκατό πενήντα (150) ευρώ.
-Την ετήσια συνδρομή ως μέλους της Ε.Π.Σ.Θ. ποσό εκατό (100) ευρώ αλλά και παραχωρητήριο χρήσης γηπέδου.

Επίσης από την προκήρυξη που περιέχει και τις αλλαγές που έχουν γίνει στον ΚΑΠ γίνεται γνωστό ότι η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων ορίζεται το Σαββατοκύριακο 31/10 ­ 1/11/2015 για την Α’ και Β’ Κατηγορία.
Η δε κλήρωση των αγώνων Α’ και Β’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/10/2015.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου