ΤΟΠΙΚΟ

Τέλος η ταλαιπωρία για τις ομάδες της Γ Εθνικής

τέλος-η-ταλαιπωρία-για-τις-ομάδες-της-γ-279402

Εκτός από τα ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣΘ όπου είναι άκρως ευχαριστημένα από τη θετική εξέλιξη και την έναρξη έστω και αργά των Πρωταθλημάτων ανακούφιση επικρατεί και στις τάξεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Νίκη, Ρήγας και Πύρασος είχαν αναγκαστεί τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να παίξουν σε γήπεδα της Λάρισας. Ετσι, από το προσεχές Σαββατοκύριακο οι τρεις ομάδες επιστρέφουν στις φυσικές τους έδρες.

Η Νίκη επιστρέφει στο «Π. Μαγουλάς», ο Ρήγας στο Βελεστίνο και ο Πύρασος στη Νέα Αγχίαλο, με τους συλλόγους να λαμβάνουν χθες σχετικές ειδοποιήσεις. Πλέον όπως ενημερώθηκαν και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, την ερχόμενη Κυριακή θα αγωνιστούν στην έδρα τους, με τη Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει το Ρήγα Φεραίο στο Π. Μαγουλάς και τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο να παίζει με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Μπίλης: «Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε»

Για την επάνοδο στο Παντελής Μαγουλάς για την ομάδα της Νίκης Βόλου, μίλησε ο προπονητής, Λεωνίδας Μπίλης, αναφέροντας: «Είναι πολύ θετικό το γεγονός αυτό για εμάς. Δυσκολευόμαστε και να το πιστέψουμε, αλλά εμείς είχαμε δομηθεί για να παίξουμε παντού. Να παίξουμε εκτός έδρας και με όποια δυσκολία. Η νέα τροπή μας δίνει ικανοποίηση και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους μας».

Ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, κ. Γιώργος Καλογήρος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική έδρα της. Αναλυτικά: « Μίλησα με την ΕΠΟ, πάρθηκε η απόφαση για την άρση της ποινής και μου εγγυήθηκαν πως στις 18 του μηνός επιστρέφουμε στην έδρα μας. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γρηγορίου για την φιλοξενία, όπως και τους ανθρώπους του Αρμενίου που μας παραχώρησαν το γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες».

Ανακοίνωση εξέδωσε περί του θέματος και η διοίκηση του Πυράσου μετά τη θετική εξέλιξη: «Η ευχάριστη είδηση της επιστροφής της ομάδος μας στη φυσική της έδρα ήρθε σήμερα το πρωί. Ο αγώνας Πύρασος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας την Κυριακή 18/10 για την 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Η διοίκηση του Πυράσου για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση προς το σωματείο όλο αυτό το διάστημα των 2,5 μηνών ευχαριστεί θερμά:

  • την ΕΠΣ Λάρισας, τον πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους της.
  • το Δήμο Φαρσάλων και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Βασιλείου.
  • τον ΑΟ Ναρθακίου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο Γιάννη Τριάντη και τα μέλη του συμβουλίου Θανάση και Στάθη Λελεντζή.
  • την Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου