ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα

επιστροφή-στο-τοπικό-πρωτάθλημα-277831

Παράγοντες και προπονητές μιλούν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την επόμενη μέρα στην ΕΠΣΘ

Ανακούφιση και ικανοποίηση επικρατεί σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣΘ καθώς μετά από μία μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας και προβληματισμού, η απόφαση της Ομοσπονδίας ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα.

Τοπικοί παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων από προχθές που έγινε γνωστή η απόφαση ανασκουμπώνονται, σηκώνουν μανίκια και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου οι ομάδες τους να ανασυνταχθούν και με το κατάλληλο ρόστερ να αγωνιστούν ξανά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Η ικανοποίηση αυτή είναι έκδηλη μέσα από τις δηλώσεις, που φιλοξενεί σήμερα ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, παραγόντων της Διοίκησης των περισσοτέρων σωματείων που ανήκουν στην ΕΠΣΘ αλλά και προπονητών που ήδη άρχισαν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, έχοντας κατά νου το πρωτάθλημα.

«Θα παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αλμυρού, Δήμος Περπερίδης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε: «Επιτέλους θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για κάτι που δεν είχαμε συμμετοχή ως σωματεία. Ευτυχώς επικράτησε η λογική και μετά από ένα πολύ μεγάλο αγώνα που έδωσαν τα τωρινά μελή της ένωσής μας θα παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους κυρίους για το κατόρθωμά τους και ντροπή για όλους εκείνους που μας είχαν στην μέχρι τώρα κατάσταση. Θέλω άπλα να ευχηθώ καλή θητεία στο καινούργιο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης και τους εύχομαι να λειτουργούν για την ανάπτυξη της Ενωσής μας. Τέλος, θέλω να εκφράσω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αποστόλη Πλασταρά και να πω ότι πλέον είναι και οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους και εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

«Προχωράμε μπροστά»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, κ. Κώστας Προβίδας, εκτιμά ότι «ευτυχώς η ΕΠΟ πήρε την ποινή πίσω και επιτέλους ξεκινούν τα πρωταθλήματα. Η ομάδα ησύχασε βέβαια, έχουμε λίγο χρονικό διάστημα για να γίνουν όλα, αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι της ΕΠΣΘ έχουν κάποιο πλάνο».

Ο πρόεδρος της Σκοπέλου, κ. Βασίλης Ρόδιος, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας τα εξής: «Κρίνουμε θετική τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα αφού μετά τις καταστροφές στο νησί το γήπεδο δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Εχουμε βάλει προσωπική εργασία, ωστόσο, εκτός του γηπέδου, καταστράφηκε και ο ρουχισμός της ομάδας, όλα αυτά πρέπει να αντικατασταθούν. Ελπίζουμε η νέα διοίκηση να μας βοηθήσει».

«Τελείωσε ο γολγοθάς»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΘ, κ. Δημήτρης Φραντζής, έκανε λόγο για δικαίωση και αναφέρεται στους επόμενους στόχους σημειώνοντας: «Θεωρώ πως δικαιωθήκαμε. Δώσαμε έναν αγώνα και τα καταφέραμε Είμαστε, χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να είναι το καλύτερο από ποτέ».

«Επιτέλους, έληξε ο γολγοθάς και θα ξεκινήσουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες της νέας διοίκησης που τα κατάφεραν και ευχόμαστε να ξεκινήσουμε γρήγορα και να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα» τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Παγασητικού, κ. Λευτέρης Ρηγίνος, ενώ εκ μέρους της Δήμητρας ο πρόεδρος κ. Αντώνης Μηλιώνης, είπε: «Ηταν το ζητούμενο όλων μας η άρση της ποινής. Μετά από όλο αυτό το διάστημα ξεκινάμε με ό,τι ζημιά έχουμε πάθει όλο αυτό το διάστημα. Είτε αυτό έχει σχέση με χορηγίες είτε με τους παίκτες, οι οποίοι κάνουν δύο μήνες προετοιμασία. Εύχομαι η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για να λύσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τη νέα διοίκηση και τα άτομα που πάλεψαν για να έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη».

«Σηκώνουν μανίκια»

Ο πρόεδρος της Δάφνης, κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλος, τόνισε πως: «Εμείς στη Δάφνη από την αρχή γνωρίζαμε πως ο αγώνας για την άρση της ποινής θα ήταν δύσκολος όμως πιστέψαμε ότι με την εξ ολοκλήρου αλλαγή σε πρόσωπα του Δ.Σ. της Ενωσης θα υπήρχαν ελπίδες ώστε να αρθεί η τιμωρία. Απορρίψαμε εντελώς τα παλιά φθαρμένα πρόσωπα που ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να βασιστούμε σε αυτούς και θελήσαμε να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους που παρουσίαζαν λύσεις για την απεμπλοκή αλλά και για την επόμενη ημέρα της Ενωσης και βοηθήσαμε εμπράκτως με την υποβολή της δικής μου υποψηφιότητας και της υποστήριξης της ομάδας του Περικλή Λασκαράκη.

Τελικά δικαιωθήκαμε και σήμερα υπάρχει μια νέα διοίκηση και μια νέα εποχή στην ΕΠΣΘ απαλλαγμένη από τα βαρίδια που υπήρχαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ανέδειξαν μια νέα διοίκηση στην οποία συμμετέχω και εγώ και να ξέρουν πως θα γίνει το καλύτερο δυνατόν για όλα τα θέματα που απασχολούν το τοπικό ποδόσφαιρο».

Ο πρόεδρος του Θησέα, κ. Τάκης Αλιάτης, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εξέλιξη αυτή. Από την αρχή ο σκοπός των υποψηφίων ήταν η άρση της ποινής και τα κατάφεραν. Εύχομαι να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο αυτό έργο. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι εάν η εκάστοτε διοίκηση της Ενωσης, έχει σκοπό να πάρει κάποια σοβαρή απόφαση θα πρέπει να ρωτάει τα σωματεία, έτσι ώστε να μην ξαναέρθουμε σε δύσκολη θέση. Χαιρόμαστε πολύ για την επιστροφή των ομάδων της Γ’ Εθνικής και ελπίζω και οι διαιτητές που έφυγαν από την ΕΠΣΘ να επιστρέψουν έτσι ώστε να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας».

Οι κόουτς πιάνουν δουλειά

Η απόφαση αποτελεί μεγάλη «ανάσα» εκτός από τα αθλητικά σωματεία και για τους προπονητές.

Ο προπονητής του Πρωτεσίλαου, κ. Μιχάλης Ανδρωνάς, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε: «Ηταν μία απόφαση που την περιμέναμε καιρό, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και ανυπομονούσαμε να φτάσουν εκεί τα πράγματα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή θητεία στη νέα διοίκηση και να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα».

Ο προπονητής των Ν.Α. της Νίκης, κ. Τάκης Παρισάκης, επισήμανε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου, υπήρξε μία καθυστέρηση ενός μηνός αλλά εμάς δεν μας στοίχησε γιατί οι ομάδες της Β’ ΕΠΣΘ θα είναι λίγες και κατ’ επέκταση οι αγωνιστικές. Το πρόβλημα θα έχει η Α’ κατηγορία που θα γίνουν αρκετές εμβόλιμες.
Επίσης, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε τους παίκτες μας πίσω στην προπόνηση αφού η έναρξη του Πρωταθλήματος είναι από μόνη της κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου