ΤΟΠΙΚΟ

Προετοιμάζονται για την επανέναρξη Πύρασος και Ρήγας

προετοιμάζονται-για-την-επανέναρξη-π-165600

Πυρετωδώς προετοιμάζονται ο Πύρασος και ο Ρήγας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πύρασος επανέρχεται σήμερα στις προπονήσεις, έχοντας δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ, ενώ ο Ρήγας έχει ξεκινήσει από χθες την προετοιμασία με τα γνωστά προβλήματα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεκινούν οι προπονήσεις στον Πύρασο

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία του Πυράσου, ενόψει του αγώνα με τη Νίκη Βόλου την προσεχή Κυριακή 10 Ιανουαρίου. Τεχνική ηγεσία και παίκτες έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς και αναμένεται να δώσουν το παρών όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα της οικογένειας του Πυράσου είναι ο Θράσος Βαλωτής, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις από τις 29 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, χθες έγινε γνωστό το όνομα του καινούριου αποκτήματος της ομάδας. Το νέο πρόσωπο των κυανόλευκων είναι ο Γιώργος Τζορμπατζής, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν τρεις ακόμη παίκτες.

Ενίσχυση με Τζορμπατζή

Τον Γιώργο Τζορμπατζή από τον Σαρακηνό αναμένεται να αποκτήσει ο Πύρασος. Ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου προχωρά δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Η τεχνική ηγεσία έχει στραφεί στην ενίσχυση της ομάδας, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Τσορμπατζής αποτελεί μία έμπειρη μονάδα για τη συγκεκριμένη ζώνη.

Ο κεντρικός αμυντικός το περασμένο διάστημα αγωνίζονταν με τη φανέλα του Σαρακηνού και πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του παλαιότερου συμπαίκτη του Στέφανου Ξηροφώτου. Ο 28χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Θησέα Αγριάς και στον Εθν. Ολυμπιακό Βόλου στο παρελθόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική: τη σεζόν 2014-15 στον Ορφέα Ελευθερούπολης, το 2013-2014 στο Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα χρόνια με αγωνιστικές επιτυχίες στον Αρη Ακροποτάμου και την Καβάλα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή που θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα.

Συνέχεια προπονήσεων στο Ρήγα

Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ρήγα ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό στο Βελεστίνο. Ο Λάκης Μπακάλης δυστυχώς, εκτός του μειωμένου ρόστερ που έχει λόγω των δύο αποχωρήσεων, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα εκτός των Θεοδώρου και Μουσαμπελίου που αποχώρησαν εκτός προπονήσεων είναι και οι Χατζής, Πάσχος και Ζενούνι.

Ο Χατζής, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στη μέση του θα είναι εκτός και από τον αγώνα, όπως και ο Πάσχος που έχει λιγοστές συμμετοχές με τη φανέλα του Ρήγα στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ο μεσοεπιθετικός Ζενούνι ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα, ωστόσο είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζει ο προπονητής αν θα μπορέσει να τον έχει ανάμεσα στις επιλογές του, καθώς η ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό του θα γνωστοποιηθεί στον προπονητή την Παρασκευή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου