ΤΟΠΙΚΟ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ρήγας και Πύρασος

επέστρεψαν-στις-προπονήσεις-ρήγας-κα-170007

Χθες ξεκίνησαν τις προπονήσεις οι δύο σύλλογοι της Μαγνησίας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο μεν Πύρασος με κάποιες ελλείψεις αφού ορισμένοι παίκτες βρίσκονται εκτός για διακοπές, ο δε Ρήγας με όλους τους παίκτες του.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παίρνει Βαλωτή ο Πύρασος

Με τα βλέμματα στραμμένα στην ενίσχυση της ομάδας βρίσκονται όλοι στον Πύρασο, καθώς ο σύλλογος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, συλλέγοντας 24 βαθμούς και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να συνεχίσουν εξίσου καλά. Παράλληλα, χθες έκαναν και την πρώτη προπόνηση μετά από το φιλικό παιχνίδι με το Γυμναστικό την περασμένη Κυριακή.

Το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα για τους κυανόλευκους αναμένεται να είναι ο Θράσος Βαλωτής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Ο νεαρός φορ θα πάρει το δρόμο προς την Νέα Αγχίαλο, ενισχύοντας την επιθετική ζώνη των Αγχιαλιτών, μετά την αποχώρηση του Π. Κοντοβά, ο οποίος στο υπόλοιπο της χρονιάς θα αγωνίζεται με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο παίκτης τη φετινή σεζόν, μέσα σε επτά αγωνιστικές με τη φανέλα των πράσινων σκόραρε τρεις φορές, ενώ την περσινή χρονιά ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας έχοντας πετύχει 12 τέρματα. Τον αντίθετο δρόμο, προς την Αγριά, θα πάρουν οι Κώστας Καραλόπουλος και Βίκτωρας Κουρτέλης. Οι δύο παίκτες ανήκουν στον Πύρασο από το περασμένο καλοκαίρι. Ο πρώτος αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και έχει παίξει σε Πανιώνιο, ΑΕ Διμηνίου και Αστέρα Ριζομύλου, ενώ με τη φανέλα των κυανόλευκων είχε μόλις μία συμμετοχή, καθώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της κατηγορίας. Από την άλλη μεριά, ο Κουρτέλης αγωνίζεται στο αριστερό φτερό της άμυνας, πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη της επιτυχίας του Γ.Σ. Αλμυρού και με τον Πύρασο αγωνίσθηκε επίσης μία φορά στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Αποχωρούν δύο από το Ρήγα

Χωρίς πέντε παίκτες διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση στο στρατόπεδο του Βελεστίνου. Οι Παρασκευάς Θεοδώρου και Εράλντο Μουσαμπελίου, οι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν από το σύλλογο του Βελεστίνου, το περασμένο καλοκαίρι δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Ρήγα, για προσωπικούς λόγους.

Ο πρώτος κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές με την κυανόλευκη φανέλα και ο δεύτερος δύο.
Μετά τις δύο αυτές αποχωρήσεις, το ρόστερ του Ρήγα μικραίνει ακόμη περισσότερο, αφού πλέον μετρά μόλις 21 παίκτες.

Συνεπώς, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι απαραίτητη, έτσι ώστε ο τεχνικός να έχει περισσότερες λύσεις ανάμεσα στις επιλογές του. Χατζής και Πάσχος συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς που τους κρατούν μακριά από την αγωνιστική δράση, ενώ ο Σέττος προπονείται στη Μαλεσίνα με την προηγούμενη ομάδα του, σύμφωνα με το πρόγραμμα προπόνησης που του υπέδειξε ο Λάκης Μπακάλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου