ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς Γκάγκα και Βαγγελάκο Ρήγας και Πύρασος

χωρίς-γκάγκα-και-βαγγελάκο-ρήγας-και-π-196308

Με ελλείψεις βασικών μονάδων τους αγωνίζονται Ρήγας και Πύρασος. Οι δύο ομάδες της Μαγνησίας στο πλαίσιο της 15ης στροφής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αντιμετωπίζουν Δωτιέα και Οπούντιο, αντίστοιχα.

Χωρίς Γκάγκα ο Ρήγας

Τις υπηρεσίες ενός εκ των καλύτερων αμυντικών θα στερηθεί ο Λάκης Μπακάλης, αφού ο Σπύρος Γκάγκας την περασμένη αγωνιστική δέχτηκε και τέταρτη κίτρινη κάρτα και αναγκαστικά στον κυριακάτικο αγώνα με το Δωτιέα Αγιάς θα πρέπει να μείνει εκτός. Ο Γκάγκας έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας του Ρήγα και η εύρεση του αντικαταστάτη του στην αρχική ενδεκάδα θα είναι δύσκολη. Ωστόσο, κανονικά αναμένεται να αγωνισθεί ο Αποστόλης Σφάκας στον προσεχή αγώνα, αφού πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις που ξεκίνησαν ουσιαστικά χθες και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.

Εκτός ο Βαγγελάκος

Από την Τρίτη ο Πύρασος ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο. Δυστυχώς, η τεχνική ηγεσία δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κώστα Βαγγελάκο, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και έτσι χάνει το ματς της 15ης αγωνιστικής. Ο Οπούντιος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις 6 βαθμούς και οι Αγχιαλίτες είναι το φαβορί για τη νίκη και το τρίποντο που θα τους διατηρήσει μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού και πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου