ΤΟΠΙΚΟ

Με οδηγό τα προηγούμενα παιχνίδια

με-οδηγό-τα-προηγούμενα-παιχνίδια-271437

Να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις που έκαναν στις αναμετρήσεις που έδωσαν την περασμένη Κυριακή θέλουν Ρήγας και Πύρασος. Ο μεν πρώτος ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Νίκη Βόλου στο Π. Μαγουλάς, ο δε δεύτερος ισοφαρίστηκε στο 99’ μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, οι ποδοσφαιριστές του Πυράσου και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από μικρούς αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου. Η πρωτοβουλία της διοίκησης και των προπονητών της ακαδημίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα επαναληφθεί σε επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε άλλα παιδιά να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Με τον Αχέροντα ο Ρήγας

Ο Αχέρων Καναλακίου θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο γήπεδο του Βελεστίνου, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος, σε επίσημο αγώνα, την Κυριακή στις 4 μ.μ.

Την περασμένη Κυριακή(18/10) ο Ρήγας ήρθε ισόπαλος με τη Νίκη Βόλου, αποδεικνύοντας πως θα είναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους για τις ομάδες που διεκδικούν την πρωτιά. Οι φίλαθλοι ήταν δίπλα του, στηρίζοντας τους παίκτες οι οποίοι έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο νεαρός φορ της ομάδας, Δημήτρης Σέττος είχε εξαιρετική απόδοση ξεχωρίζοντας, αφού ουκ ολίγες φορές κατάφερε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Ο Λάκης Μπακάλης την επομένη του αγώνα (Δευτέρα 19/10) είχε προπόνηση για αυτούς που δεν αγωνίστηκαν, ενώ εκείνοι που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής έκαναν αποθεραπεία. Επίσης, έγινε μία ανασκόπηση του αγώνα με τη Νίκη έτσι ώστε οι παίκτες να γνωρίζουν τα λάθη που έγιναν. Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν έως το Σάββατο όπου ο τεχνικός θα καταλήξει στην αποστολή των παικτών για το Κυριακάτικο παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο για τον Ρήγα, αφού παρότι ο Αχέρων μετρά μόλις έναν βαθμό, θα έρθει για να «κλέψει» βαθμούς από τους Βελεστινιώτες.

Η ομάδα του Καναλακίου, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον πρώτο της βαθμό συνεπώς θα έρθει με ανεβασμένο ηθικό. Ωστόσο, το σύνολο του Λάκη Μπακάλη θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Εκτός με Πύδνα ο Πύρασος

Μετά το επεισοδιακό ματς της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος έκλεψε τον βαθμό από τον Πύρασο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα και το σοκ από την κακή διαιτησία του κ. Λάμπρου, οι Αγχιαλίτες ανασυντάχθηκαν και χθες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει του επόμενου αγώνα που έχει οριστεί για την Κυριακή 25/10 στην έδρα της Πύδνας Κίτρους.

Οι παίκτες του Πυράσου παρά την εντός έδρας «γκέλα», έχουν πολύ καλή ψυχολογία λόγω της εξαιρετικής απόδοσής τους, ενώ πείσμωσαν ακόμη περισσότερο μετά τη διαιτησία του κ. Λάμπρου. Ωστόσο, οι Κοντζαθανάσης και Δημητριάδης θα είναι εκτός λόγω των κόκκινων καρτών που δέχτηκαν. Ετσι, ο Στέφανος Ξηροφώτος είναι αναγκασμένος να βρει άλλες λύσεις μέσα από το ρόστερ για τις συγκεκριμένες θέσεις που αγωνίζονταν οι δύο παίκτες, επίσης, εκτός αγώνα θα είναι και ο Καρακώστας, λόγω εργασίας.

Η γηπεδούχος ομάδα, προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και φιγουράρει στην 9η θέση με 7 βαθμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου