ΤΟΠΙΚΟ

Για τη νίκη Ρήγας και Πύρασος

για-τη-νίκη-ρήγας-και-πύρασος-225062

Την Κυριακή στο Βελεστίνο με Οικονόμο και στην Αγιά με Δωτιέα

Την Κυριακή στις 3 μ.μ. για την 11η αγωνιστική, Πύρασος και Ρήγας δοκιμάζονται κόντρα σε Δωτιέα Αγιάς και Οικονόμο, αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες της Μαγνησίας έχουν στόχο την άμεση επιστροφή τους στις νίκες.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης υποδέχεται την Κυριακή ο Ρήγας στο Βελεστίνο. Δυστυχώς, ελλείψει του προπονητή του αφού μετά τη χθεσινή προπόνηση, χαιρέτησε τους παίκτες του και σήμερα θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να παρακολουθήσει σεμινάρια για τη 2η φάση του UEFA Α. Στη θέση του θα παραμείνουν οι αρχηγοί της ομάδας Χατζής και Σπαθής, για 15 ημέρες.

Εκτός αγώνα θα είναι ο Γουτούλης ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο τραυματίας Σφάκας, όπως επίσης και ο Αλεξίου λόγω στρατού, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του νεαρού φορ Σέττου.

Ο Δημήτρης Σέττος έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ρήγα, έχει βοηθήσει αρκετά στο σκοράρισμα την ομάδα, συνεπώς θα είναι μία από τις πιο χρήσιμες επιστροφές. Επίσης, ο Θεοδώρου ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα, αφού ο τραυματισμός του έχει σχεδόν αποκατασταθεί.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός με τους Βελεστινιώτες να είναι το φαβορί για την νίκη.

Ο Οικονόμος έως τώρα δεν τα καταφέρνει στα εκτός έδρας ματς. Η ομάδα της Τσαριτσάνης στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει μόλις μία νίκη. Στην 2η αγωνιστική ηττήθηκε από τον Θεσπρωτό με 2-0, δύο αγωνιστικές μετά πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την έδρα του Αχιλλέα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ηττήθηκε από τον Πύρασο 2-0 και για την 9η στροφή έχασε με 1-0 από τον Πιερικό.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ψυχούλας Δημήτριος και βοηθοί του οι Φίλος Δημήτριος και Παγούρας Βασίλειος από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Δύσκολη έξοδο για Πύρασο

Τον Δωτιέα Αγιάς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Πύρασος. Οι κυανόλευκοι έχουν δύσκολο έργο αφού η ομάδα της Λάρισας, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην έδρα της. Ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουν να φύγουν αλώβητοι από το συγκεκριμένο αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δυναμικά έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Μυργιώτης αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στεφανή ο οποίος θα μείνει εκτός, αφού συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες.
Η προϊστορία των δύο ομάδων ευνοεί τον Δωτιέα, αφού την περσινή σεζόν κέρδισε τον Πύρασο και στις τρεις συναντήσεις τους, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.
Διαιτητής της αναμέτρησης από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο κ. Αγγελάκης Αγγελος από την Μακεδονία και βοηθοί του θα είναι οι Χριστάκογλου Γεώργιος και Συμεωνίδης Νικόλαος.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Κυριακή 22/11 – 3 μ.μ.

  • Φαρκαδόνα – Νίκη Βόλου
  • Πιερικός – Αιγινιακός
  • Αχέρων – Φωκικός
  • Δωτιεύς – Πύρασος
  • Θεσπρωτός – Τύρναβος
  • Ρήγας Φεραίος-Οικονόμος
  • Καραϊσκάκης – Πύδνα Κίτρους
  • Αχιλλέας – Εθνικός Φιλιππιάδας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου