ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε ο μήνας των ανακοινώσεων για τον Βόλο

ξεκίνησε-ο-μήνας-των-ανακοινώσεων-για-945299

Ο Ιούνιος ξεκίνησε χθες και είναι ο μήνας που ο Βόλος με τη γνωστή και επιτυχημένη μεθοδικότητα θα περάσει στο επόμενο στάδιο που θα αφορά τις ανακοινώσεις μεταγραφών, τη στιγμή που έχει από καιρό ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Άλλωστε όπως κάθε χρονιά, ο Βόλος θέλει με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, που θα σημάνει την 5η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, η ομάδα να έχει συγκροτήσει κατά 90% το νέο της ρόστερ.

Η πιθανή ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας είναι η 26η Ιουνίου και οι μεταγραφές του Βόλου θα είναι σε διψήφιο αριθμό.

Μέχρι τώρα η βολιώτικη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο Μίκαελ Τσίρινος, ο Νίκολα Μεσκίδα, ο Αρούνα Σι και ο Παναγιώτης Αυγερινός δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και πιο πριν παρελθόν αποτέλεσαν οι Μπόρις Κλέιμαν, Ζοάο Εσκοβάλ, Γιώργος Κούτσιας. Επίσης, ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Κότνικ και ο δανεισμός του Φελίπε Πιρές από την Ντνίπρο.

Σίγουρο είναι λοιπόν ότι η ενίσχυση θα αφορά σε όλες τις γραμμές και ότι έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας που θα προσθέσουν την ποιότητα στην ομάδα.

Η ομάδα φυσικά χρειάζεται ενίσχυση, τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, ενώ θα αποκτηθούν σίγουρα και δύο τερματοφύλακες.

Από καιρό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει τα ανάλογα ταξίδια σε χώρες που αγωνίζονταν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα και πάντα για κάθε θέση εξετάζονται παραπάνω από δυο περιπτώσεις, για να γίνει η καλύτερη επιλογή.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως από τα ταξίδια σε Ιβηρική και βόρειο Ευρώπη έχουν προκύψει και κατ’ αρχήν συμφωνίες και απλά αναμένονται οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις από τη βολιώτικη ομάδα.

Νο 544 ο Βόλος

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο πιο ισχυρός σύλλογος στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη που δημοσίευσε η εξειδικευμένη ιστοσελίδα χρηματοοικονομικής ανάλυσης «FiveThirtyEight».

Από τις 14 ομάδες της ελληνικής Super League 2022/23, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ψηλότερη θέση.

Η κατάταξη περιλαμβάνει 641 συλλόγους σε όλο τον κόσμο και καταρτίζεται σύμφωνα με εξειδικευμένες αθλητικές αξιολογήσεις, όπως γκολ, σουτ, άμυνα, επίθεση κτλ.

Το top-20 και η κατάταξη των ελληνικών ομάδων: 1. Μάντσεστερ Σίτι, 2. Μπάγερν, 3. Μπαρτσελόνα, 4. Ρεάλ Μαδρίτης, 5. Λίβερπουλ, 6. Άρσεναλ, 7. Νιούκαστλ, 8. Ντόρτμουντ, 9. Νάπολι, 10. Μπράιτον, 11. Λειψία, 12. Παρί Σεν Ζερμέν, 13. Μπενφίκα, 14. Ατλέτικο Μαδρίτης, 15. Άστον Βίλα, 16. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 17. Ίντερ 18. Άγιαξ, 19. Μπρέντφορντ, 20. Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 89. Ολυμπιακός, 93. ΑΕΚ, 176. ΠΑΟΚ, 215. Παναθηναϊκός, 219. Άρης, 454. ΟΦΗ, 479. Ατρόμητος, 520. ΠΑΣ Γιάννινα, 528. Αστέρας Τρίπολης, 544. Βόλος, 548. Ιωνικός, 549. Λεβαδεακός, 568. Παναιτωλικός, 580. Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου