ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμο το τεχνικό τιμ του Βόλου

ετοιμο-το-τεχνικό-τιμ-του-βόλου-923460

Μπορεί η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος να πήρε την απόφαση για την παραμονή του Κώστα Μπράτσου στην τεχνική ηγεσία του Βόλου, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει αυτός την προετοιμασία για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής, ωστόσο υπήρξε και αποχώρηση συγκεκριμένων προσώπων από το προπονητικό τιμ.

Ετσι λοιπόν αναμένονται σε πρώτη φάση οι ανακοινώσεις για τα άτομα που θα πλαισιώσουν τον Βολιώτη τεχνικό και όπως έχει γράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από την περασμένη βδομάδα, πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φίλιππος Μπολοβίνης, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους κυανέρυθρους.

Από κει και πέρα, υπάρχει συμφωνία και με γυμναστή, ενώ όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ ο Βολιώτης Κώστας Παρασκευόπουλος. Επομένως, το προπονητικό stuff του Βόλου είναι κλεισμένο, τη στιγμή που δεν αποκλείεται να προστεθεί και ως πέμπτο μέλος ένας έμπειρος αναλυτής αγώνων.

Όπως έχει αναφερθεί, από την περασμένη Τετάρτη έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί τη β’ φάση της σχολής UEFA Pro στην Αθήνα ο Κώστας Μπράτσος, κάτι που θα συμβεί μέχρι και τις 31 Μαΐου. Η σχολή θα συνεχιστεί από τις 12-19 Ιουνίου, ενώ στις 26 του ίδιου μήνα ξεκινά η προετοιμασία του Βόλου στην Πορταριά, όπου θα δώσουν το παρών αρκετοί καινούργιοι παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη κλειστεί.

Από κει και πέρα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, υπάρχουν σενάρια όχι μόνο για την απόκτηση παικτών, αλλά και για την αγορά ποδοσφαιριστών του Βόλου από άλλες ομάδες. Ένα τέτοιο σενάριο αφορά στον 19χρονο Δημήτρη Μεταξά, για τον οποίον ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, όπως λένε οι νεότερες πληροφορίες, οι κιτρινόμαυροι θέλουν τον Ευβοιώτη μέσο για τη δεύτερη ομάδα τους, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Οπότε, δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση από την Ενωση για τον νεαρό κεντρικό χαφ, που φέτος έπαιξε 21 φορές στη Σούπερ Λιγκ 1.

Παντρεύτηκε ο Ντέλετιτς

Ο Σέρβος επιθετικός του Βόλου, Μίλος Ντέλετιτς, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ισιδώρα, που είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους, με τους φίλους του ζευγαριού να έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις ευχές τους για τους νεόνυμφους.

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ισιδώρα ο Ντέλετιτς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου