ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιρίνος: «Συνέβησαν πράγματα που δεν ταίριαζαν σε ευρωπαϊκή ομάδα»

τσιρίνος-συνέβησαν-πράγματα-που-δεν-953829

Ο διεθνής με την Ονδούρα Μίκαελ Τσιρίνος έδωσε συνέντευξη σε μέσο της χώρας του μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού στον Βόλο και την επιστροφή του στην πατρίδα του.

Σ’ αυτήν αναφέρθηκε σε όσα αντιμετώπισε στην Ελλάδα, που δεν ήταν όπως τα περίμενε, όπως τόνισε, ενώ υπήρχαν και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν καθόλου, χωρίς όμως να τα κατονομάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκαελ Τσιρίνος:

«Είχα την επιλογή να φύγω στο τέλος της χρονιάς και την ενεργοποίησα, επειδή πολλά πράγματα που συνέβησαν στην ομάδα μου άρεσαν. Τώρα περιμένω μια νέα ευκαιρία. Πήγα με την ψευδαίσθηση ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη για μένα από ό,τι στο Μεξικό ή τις ΗΠΑ, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν ένιωθα άνετα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχα, κι έτσι αποφάσισα να φύγω.

Η σεζόν μου ήταν καλή, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια βασικός, το προπονητικό τιμ και ο πρόεδρος πίστευαν σε μένα, αλλά αποφάσισα να φύγω, γιατί συνέβησαν πράγματα στην ομάδα που δεν θύμιζαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω τι ήταν.

Η ψευδαίσθηση του να πάω στην Ευρώπη μου… έφαγε το κεφάλι. Είμαι χαρούμενος για όσα συνέβησαν, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν»,

Ο Τσιρίνος κατέγραψε 14 συμμετοχές, τις 13 ως βασικός, κι ένα γκολ στην ήττα με 2-3 από τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 στο δεύτερο μισό της χρονιάς, κάνοντας ντεμπούτο στις 8/1/23 στο Βόλος-Ολυμπιακός 0-4.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου