ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Αρσένο στον πάγκο της με Ελασσόνα η Δήμητρα

χωρίς-αρσένο-στον-πάγκο-της-με-ελασσόν-79576

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο και η Δήμητρα Ευξεινούπολης θέλει να σφραγίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Στην προτελευταία αγωνιστική η Δήμητρα θα αγωνιστεί στην Ελασσόνα μεθαύριο Κυριακή και χρειάζεται έναν βαθμό για την οριστικοποίηση της παραμονής, για να μην περιμένει την τελευταία, που θα υποδεχτεί στην Ευξεινούπολη τον Θησέα.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι η Δήμητρα θα αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή της Στέλιο Αρσένο, αφού ο Βολιώτης νεαρός τεχνικός είναι σε σχολή στην Αθήνα για την απόκτηση διπλώματος UEFA A’. Στον πάγκο της Δήμητρας θα καθίσει ο συνεργάτης του, Χρόνης Σαπουνάς, ενώ από την ομάδα θα λείψουν ο Αναστασίου και ο Θεοδωρόπουλος, που είναι τιμωρημένοι.

Πάντως ο Στέλιος Αρσένος είδε την ομάδα μετά από 4 σερί νίκες να «ανεβαίνει» στην 5η θέση και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αισιοδοξεί πως θα συνεχίσει ανάλογα στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια της 21ης προτελευταίας αγωνιστικής και οι διαιτητές στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή 27 Μαρτίου, (16:00) είναι:

Νέα Αρτάκη-ΑΟ Υπάτου

(Θ. Κεφίλης, Κορίνθου)

ΠΟ Φήκης-Εθνικός Ν.Κ.

(Β. Τσιγαρίδας, Φθιώτιδας)

Ηρακλής Λ.-Αμβρυσσέας Διστ.

(Κ. Κεχαγιάς, Κοζάνης)

Ελασσόνα-Δήμητρα Ευξ.

(Δήμος Τζάμος, Καστοριάς)

Θησέας Αγριάς-Αταλάντη

(Θωμάς Διακουμάκος, Πιερίας)

Ατρόμητος Παλαμά-Αετός Μακρ. 3-0 α.α.

*Βολιώτικη διαιτησία υπάρχει στον 2ο όμιλο και στο ματς Κοζάνη-Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Γ. Τασιόπουλος, Αλ. Αναστασίου, Κ. Αγγελόπουλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου