ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ένα ακόμη βήμα παραμονής η Δήμητρα

για-ένα-ακόμη-βήμα-παραμονής-η-δήμητρα-93024

Τη Φήκη Τρικάλων θα υποδεχθεί μεθαύριο Κυριακή η Δήμητρα Ευξεινούπολης για την 20ή αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και με νίκη να κάνει ένα ακόμη βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Η Δήμητρα μέσα στο Μάρτιο έχει μόνο νίκες, κερδίζοντας στην Ευξεινούπολη 5-0 την Αταλάντη και 1-0 την Αρτάκη και έφυγε με το τρίποντο από την Πιερία νικώντας με γκολ στο 90’ τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όπως στο 90’ είχε χάσει στον α’ γύρο από την κυριακάτικη αντίπαλό της στη Φήκη!

Μόνο νίκες έχει τον Μάρτιο και η Φήκη, που ανάγκασε σε πρώτη εκτός έδρας ήττα 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας, κέρδισε 2-3 στον Παλαμά τον Ατρόμητο και επικράτησε και 2-0 της Αταλάντης.

Η Φήκη έχοντας και πέντε εκτός έδρας νίκες είναι στους 34 βαθμούς, έναντι 30 της Δήμητρας. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και έως το τέλος του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στην προτελευταία αγωνιστική στην Ελασσόνα (32 β.) και θα υποδεχτεί στο φινάλε τον Θησέα (16 β.).

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Δήμητρα και τον ΠΟ Φήκης στην Ευξεινούπολη μεθαύριο Κυριακή 20/3 στις 15:00 θα διευθύνει ο Θανάσης Μπουτσίκος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Νικολής και Μάρκος Λαζαρίδης από την ίδια ΕΠΣ.

Επίσης την Κυριακή για την 20ή αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Θησέας που και μαθηματικά πλέον έχασε τις ελπίδες παραμονής θα υποδεχτεί όχι στο γήπεδο της Αγριάς, όπου θα γίνουν έργα, αλλά στο «Βασδέκειο» τον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος είναι στο -4 από την 7η θέση, που χαρίζει την παραμονή.

Το ματς ανάμεσα στον Θησέα Αγριάς και τον Ατρόμητο Παλαμά την Κυριακή 20/3 στις 3 μ.μ. «σφυρίζει» ο Γιώργος Αντωνίου από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόδωρος Κοντογιώργος και Μιχάλης Παπαγεωργίου από την ίδια ΕΠΣ.

Βολιώτικη τριάδα

Στο ματς Αταλάντη-Ελασσόνα υπάρχει βολιώτικη τριάδα, αφού διαιτητής ορίστηκε ο Απόστολος Σαρρής και βοηθοί του ο Κώστας Τασιόπουλος και ο Δημήτρης Σακκάς της ΕΠΣΘ.

Όλοι οι αγώνες και διαιτητές στην 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 20 Μαρτίου, (15:00) είναι:

Εθνικός Ν.Κ.-Νέα Αρτάκη

(Β. Πολυχρονίου, Γρεβενών)

Αμβρυσσέας Διστ.-ΑΟ Υπάτου

(Ι. Τσατσούλης, Αθηνών)

Δήμητρα Ευξ.-ΠΟ Φήκης

(Θ. Μπουτσίκος, Μακεδονίας)

Θησέας Αγριάς-Ατρόμητος Παλ.

(Γ. Αντωνίου, Λάρισας)

Αταλάντη-ΠΟ Ελασσόνας

(Α. Σαρρής, Θεσσαλίας)

Αετός Μακρ.-Ηρακλής Λ. 0-3 ά.α.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου