ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το 4Χ4 η Δήμητρα

για-το-4χ4-η-δήμητρα-88983

Να διευρύνει το σερί των τριών συνεχόμενων νικών και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα παραμονής θέλει σήμερα η Δήμητρα, που φιλοξενεί στο γήπεδο της Ευξεινούπολης τη Φήκη για την 20ή αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στις 15.00.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Την ίδια ώρα ο Θησέας, που μετακομίζει για τα δύο τελευταία παιχνίδια έδρας στο Βασδέκειο, θα υποδεχθεί για «την τιμή των όπλων» τον Ατρόμητο Παλαμά.

Δήμητρα-Φήκη

Μετά το 5-0 επί της Αταλάντης, το 1-0 επί της Νέας Αρτάκης και το καθοριστικό 0-1 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, η Δήμητρα στο ένατο παιχνίδι ως γηπεδούχος φέτος (σ.σ. έχει κερδίσει ακόμη ένα στα χαρτιά με τον Αετό Μακρυχωρίου) στοχεύει στην τέταρτη σερί νίκη με αντίπαλο τη Φήκη, από την οποία είχε χάσει στις καθυστερήσεις με 1-0 στις 19/12/21.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, που σήμερα θα είναι πλήρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μπορούσε να κάνει το 4Χ4 και στον πρώτο γύρο μετά τα τρία διαδοχικά τρίποντα με Ατρόμητο Παλαμά, Αταλάντη και Φήκη, αλλά έφερε λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στη συνέχεια, ωστόσο έχει την ευκαιρία να το πετύχει τώρα.

Η Φήκη προέρχεται κι αυτή από τρεις συναπτές νίκες και στον δεύτερο γύρο έχει κάνει εκπληκτική πορεία με επτά νίκες και μία ήττα, που την έφεραν στους 34 βαθμούς και το +4 από τη Δήμητρα, η οποία πάντως έχει σημαντικό πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές.

Ετσι, αν η Δήμητρα σήμερα κερδίσει και ταυτόχρονα χάσουν βαθμούς ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου από τη Νέα Αρτάκη στην έδρα του και ο Ατρόμητος Παλαμά από τον Θησέα, «κλειδώνει» οριστικά τη σωτηρία της.

«Μετά από τρία επιτυχή αποτελέσματα κάθε παιχνίδι από τα τρία που απομένουν, έχει ιδιαίτερη σημασία. Η αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει τους δύο πρωτοπόρους. Εμείς, με την ίδια σοβαρότητα και πάθος πρέπει να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα μας δίνει πολλές πιθανότητες παραμονής, αλλά και ενός καλού πλασαρίσματος», δήλωσε ο τεχνικός της Δήμητρας, Στέλιος Αρσένος, στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Δήμητρα και τον ΠΟ Φήκης στην Ευξεινούπολη θα διευθύνει ο Θανάσης Μπουτσίκος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Νικολής και Μάρκος Λαζαρίδης από την ίδια ΕΠΣ.

Θησέας-Ατρόμητος Παλαμά

Μετά το βαρύ 5-1 από τον Πύρασο και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΘ ο Θησέας θα προσπαθήσει για την 3η νίκη του ως γηπεδούχος (σ.σ. η μία από τις δύο έως τώρα ήταν στα χαρτιά) στο Βασδέκειο κι όχι στο γήπεδο της Αγριάς απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά, που έχει οκτώ βαθμούς περισσότερους (24 έναντι 16).

Ο Θησέας υποβιβάστηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική και παίζει μόνο για την ιστορία του, με τον προπονητή Δημήτρη Κόφφα να δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ:

«Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν περισσότερο εγωισμό και πάθος και να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους, γιατί δεν μας λείπει η ποιότητα. Το 5-1 από τον Πύρασο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό το ματς μας ας μας γίνει μάθημα, για να είμαστε καλύτεροι. Δεν αρμόζουν στην ιστορία αυτής της ομάδας, που πλησιάζει τα 100 χρόνια, τέτοια σκορ».

Το ματς ανάμεσα στον Θησέα Αγριάς και τον Ατρόμητο Παλαμά «σφυρίζει» ο Γιώργος Αντωνίου από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόδωρος Κοντογιώργος και Μιχάλης Παπαγεωργίου από την ίδια ΕΠΣ.

Το σημερινό πρόγραμμα (15.00)

Εθνικός Ν.Κ.-Νέα Αρτάκη

(Β. Πολυχρονίου, Γρεβενών)

Αμβρυσσέας Διστ.-ΑΟ Υπάτου

(Ι. Τσατσούλης, Αθηνών)

Δήμητρα Ευξ.-ΠΟ Φήκης

(Θ. Μπουτσίκος, Μακεδονίας)

Θησέας Αγριάς-Ατρόμητος Παλ.

(Γ. Αντωνίου, Λάρισας)

Αταλάντη-ΠΟ Ελασσόνας

(Α. Σαρρής, Θεσσαλίας)

Αετός Μακρ.-Ηρακλής Λ. 0-3 ά.α.

Βαθμολογία

  1. ΑΟ Υπάτου 48
  2. Ηρακλής Λάρισας 45
  3. Φήκη 34
  4. Ελασσόνα 32
  5. Δήμητρα 30
  6. Αμβρυσσέας 29
  7. Νέα Αρτάκη 28
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 26
  9. Ατρόμητος Παλαμά 24
  10. Θησέας 16
  11. Αταλάντη 9
  12. Αετός Μακρυχωρίου 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου