ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέταρτη σερί νίκη η Δήμητρα, κέρδισε 3-1 τον ΠΟ Φήκης

τέταρτη-σερί-νίκη-η-δήμητρα-κέρδισε-3-1-τ-88091

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης η Δήμητρα πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενή της νίκη, με θύμα αυτή τη φορά τον ΠΟ Φήκης, τον οποίο κέρδισε με 3-1 για την 20ή αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Πεπκολάι άνοιξε το σκορ και ο Βουρδάκης σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα των γηπεδούχων, που βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην παραμονή μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα. Σημαντική η συμβολή και του πορτιέρε Σταυράκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ορεξάτη Δήμητρα να μην μπορεί να βρει δίχτυα, αρχικά στο 6’ με τον Καρρά και 10 λεπτά αργότερα με το τρομερό σουτ του Δημητρίου. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος σούταρε από περίπου 35 μέτρα, αλλά ο Ντάσκας απογειώθηκε βρίσκοντας την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία αυτή πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ.

Αυτό που δεν ήρθε στο 16’ σημειώθηκε δύο λεπτά μετά. Ο Πεπκολάι πήρε την μπάλα μετά από πίεση του Βουρδάκη και σούταρε από τα 30 μέτρα, ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση.

Με το 1-0 να δίνει φτερά στα πόδια των παικτών του Στέλιου Αρσένου, ακολούθησε και δεύτερο τέρμα. Ηταν το 24ο λεπτό, όταν ο Πεπκολάι εκτέλεσε φάουλ και ο Βουρδάκης μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά σούταρε χωρίς να το σκεφτεί με το δεξί σημειώνοντας το 2-0.

Ωστόσο, οι Τρικαλινοί κατάφεραν να μειώσουν, πριν πάνε στα αποδυτήρια σε 2-1, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τσιαφίτσα η μπάλα πέρασε από όλους και με κοντινό σουτ σκόραρε ο Μωραΐτης.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 52’ ο Πεπκολάι δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή ένα λεπτό μετά να βρίσκει τον Αναστασίου, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντάσκα σε τετ-α-τετ.

Νέο σουτ του Πεπκολάι στο 55’ δεν βρήκε δίχτυα, με τους Τρικαλινούς να αναθαρρούν και να βρίσκονται μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Σταυράκης απέκρουσε εντυπωσιακά, διατηρώντας το 2-1 μετά από κεφαλιά του Σκόνδρα.

Αυτό που δικαιούταν η Δήμητρα τελικά το πέτυχε στο 83’ και ήταν το τρίτο γκολ, με τον Βουρδάκη να παίρνει την μπάλα από σέντρα του Πεπκολάι, κι αφού το πρώτο σουτ του Βολιώτη παίκτη βρήκε σε αντίπαλο, στη συνέχεια παίρνοντας το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα με νέο φαλτσαριστό σουτ στο παραθυράκι για το 3-1.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης (73’ Θωμαΐδης-80’ λ. τρ. Παπουτσής), Πεπκολάι, Καρράς, Δημητρίου (73’ Διαμαντόπουλος), Αναστασίου (63’ Σιόβας), Βουρδάκης.

ΠΟ ΦΗΚΗΣ: Ντάσκας, Γιαννούλας (79’ Μακρής), Τζέλης, Μωραΐτης, Κατσαντώνης, Καλαμάρας (63’ Κοντογιώργος), Γεωργάκης, Σκόνδρας, Ζέρβας, Γκαντιάς, Τσιαφίτας (57’ Πολυζόπουλος).

Ηττα στο Βασδέκειο για Θησέα

Η νέα έδρα του Θησέα, το Βασδέκειο, δεν του έφερε γούρι, καθώς ηττήθηκε χθες με 1-3 από τον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος προηγήθηκε στο 15’ με τον Σιβέριο. Ο Τσιανάκας ισοφάρισε για τον Θησέα στο 25’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά οι γηπεδούχοι δέχθηκαν δύο γκολ στην επανάληψη από τους Κοντό στο 53’ με πλασέ και Γερεντέ Θ. στο 76’ με σουτ εκτός περιοχής. Δοκάρι είχε για τον Θησέα ο Καρατσόλης στο 85’ και δεν μπόρεσε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.

ΘΗΣΕΑΣ (Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής (59’ Αλμπανίδης), Σπαθής, Δημουλάς (70’ Μασούρας), Κουτσούκης, Αλεξίου, Τσιανάκας (80’ Χατζησταματίου), Αλμασίδης (59’ Καρατσόλης), Κατσιγιάννης, Σιώμος (70’ Λίτσος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Οικονόμου, Μπούσδρας, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Αναγνώπουλος, Μπαλτάς (46’ Κατσιγιάννης), Αλτάνης (67’ Γερεντές Θ.), Εμερσον (46’ Μπασιάκας), Σιβέριο (67’ Κόκκινος Αλ.), Ζάγκος Ηλ. (46’ Κοντός).

Αποτελέσματα (20ή)

Εθνικός-ΑΟ Νέας Αρτάκης 1-0

Αμβρυσσέας-ΑΟ Υπάτου 2-0

Δήμητρα Ευξεινούπολης-ΠΟ Φήκης 3-1

Αταλάντη-Ελασσόνα 0-3

Θησέας-Ατρόμητος 1-3

Αετός Μακρ.-Ηρακλής Λάρισας 0-3 ά.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΑΟ Υπάτου 48
  2. Ηρακλής Λάρισας 48
  3. ΠΟ Ελασσόνας 35
  4. ΠΟ Φήκης 34
  5. Δήμητρα Ευξεινούπολης 33
  6. Αμβρυσσέας Διστόμου 32
  7. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 29
  8. Νέα Αρτάκη 28
  9. Ατρόμητος Παλαμά 27
  10. Θησέας Αγριάς 16
  11. Αταλάντη 9
  12. Αετός Μακρυχωρίου 1

Επόμενη (21η)-Κυριακή 27/3

ΑΟ Νέας Αρτάκης-ΑΟ Υπάτου

ΠΟ Φήκης-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Ηρακλής Λάρισας-Αμβρυσσέας Διστόμου

Ελασσόνα-Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ατρόμητος Παλαμά-Αετός Μακρυχωρίου

Θησέας Αγριάς-Αταλάντη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου