ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοινό κάλεσμα διαμαρτυρίας… για ΝΠΣ Βόλος

κοινό-κάλεσμα-διαμαρτυρίας-για-νπσ-300479

Κοινό κάλεσμα διαμαρτυρίας με ειρηνικό συλλαλητήριο απευθύνουν από κοινού Ολυμπιακός και Νίκη, και στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: «Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, καθώς και όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων και Οπαδών των δύο ομάδων του Βόλου και οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καλούμε σε παμβολιώτικο ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της ομάδας της Πύδνας Πιερίας που ήρθε στον Βόλο μετονομαζόμενη σε ΝΠΣ Βόλος και η οποία με την βούλα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ είναι, πλέον, ομάδα της πόλης του Βόλου. Μια ομάδα που διχάζει και πολώνει το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των δύο ομάδων, χωρίς διακριτικά, όλους τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα με τους βουλευτές τους, να δηλώσουν στήριξη και συμμετοχή.

Καλούμε, επίσης, τη δημοτική ομάδα πλειοψηφίας που έδωσε απλόχερα με αγάπη και ζήλο στην πρώην ομάδα της Πύδνας τα πάντα, όπως γήπεδα, βοηθητικά, λεωφορεία, ξενώνες κ.λπ., να παραιτηθούν άμεσα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/9 στις 19.00 στο Ηρώον στην Παραλία, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η πορεία θα γίνει στις κεντρικές λεωφόρους της Δημητριάδος και Ιάσονος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου