ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΔΕΚΗΣ: Με στόχο να σπάσει τα… κοντέρ

αποστολοσ-βασδεκησ-με-στόχο-να-σπάσει-300396

Για δεύτερη φορά θα λάβει μέρος στην Ανάβαση Πορταριάς ο Απόστολος Βασδέκης, με τον 28χρονο οδηγό του ΟΜΑΘ να θέλει μια ακόμη καλύτερη παρουσία και μια καλύτερη θέση σε σχέση με την 9η που είχε καταλάβει την προηγούμενη φορά.

Τρέχοντας στην Κατηγορία Ν2, ο 28χρονος αναβάτης με Peugeot 106, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη σημερινή του παρουσία: «Σίγουρα, κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο αυτό που κοιτάς πάνω απ’ όλα είναι να ευχαριστηθείς τον αγώνα. Εγώ από τη μεριά μου σίγουρα θα ήθελα και ένα καλύτερο πλασάρισμα και μια καλύτερη θέση σε σχέση με την προηγούμενη μου συμμετοχή».

Με την εμπειρία του συνοδηγού, ο Απόστολος Βασδέκης συμμετείχε και στο Ράλι Αλμυρού, πλάι στον Απόστολο Βεργοζήση, με τον ίδιο να αναφέρει πως η συμμετοχή του σε αγώνες ήταν ένα όνειρο ζωής. «Από την ηλικία των 14 ετών έχω ξεκινήσει και έχω δραστηριοποιηθεί με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σίγουρα το να συμμετέχω και εγώ πλέον σε ένα άθλημα που παρακολουθούσα και θαύμαζα από μικρό παιδί, είναι κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε συναίσθημα».

Πέρα από τη συμμετοχή του ωστόσο στην Ανάβαση Πορταριάς, ο 28χρονος Βολιώτης οδηγός σκοπεύει να συμμετάσχει και σε άλλους αγώνες τους επόμενους μήνες, όπως είναι η Ανάβαση Ελασσόνας αλλά και άλλοι αγώνες πρωταθλήματος, και αναφέρει: «Το μικρόβιο του μηχανοκίνητου σίγουρα είναι κάτι που δεν φεύγει από μέσα σου εύκολα, σε κάθε αγώνα σε κάθε συμμετοχή θέλεις να είσαι παρών, ασχέτως ηλικίας και κατηγορίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου