ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιηγήθηκαν στη Ζαγορά τα μέλη της ΕΠΦΑ

περιηγήθηκαν-στη-ζαγορά-τα-μέλη-της-επ-271377

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φθινοπωρινή πεζοπορία – περιήγηση στα καλντερίμια του βουνού και του πολιτισμού στην Ζαγορά Πηλίου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου για την Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής του Ν. Μαγνησίας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Το κέφι και το πνεύμα των πεζοπόρων μας ιδανικό. Η διαδρομή στα καλντερίμια της Ζαγοράς και στα δάση με τα πλατάνια και τις καστανιές ήταν υπέροχη με μια μεγάλη και συνάμα εκλεκτή παρέα 100 και πλέον ανθρώπων σμίγοντας τα βήματά μας και οδηγώντας μας σε μονοπάτια λίγο πιο κει…

Η πορεία μας μέχρι το Χορευτό, σε εξαιρετική διαδρομή στην πηλιορείτικη φύση, η θάλασσα που μας περίμενε, το καλό φαγητό ανάμεσα σε γουλιές και λέξεις, μα και το γλέντι μέχρι που βασίλεψε ο ήλιος, γέμισαν την ψυχή και την καρδιά μας με αναμνήσεις πολύτιμες κάνοντας πιο ζεστή την όμορφη φθινοπωριάτικη μέρα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους μαθητές – μαθήτριες και στο διευθυντή του Γυμνασίου Ζαγοράς κ. Ι. Ζήκο για τη ζεστή φιλοξενία και την άριστη οργάνωση της περιήγησης, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η πεζοπορία μας. Νιώθουμε τυχεροί που ανταμώσαμε κι ανταλλάξαμε τόσα όλοι μαζί. Κι ας ήταν λίγος ο χρόνος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου