ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βελιγράδι Βολιώτες καρατέκα

στο-βελιγράδι-βολιώτες-καρατέκα-271399

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Master Τakamiyagi Shigeru Hanshi 10 Dan Uechi-Ryu Karate στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Sumice το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και περιελάμβανε σύντομη αναδρομή στη ζωή και τo έργο του Μaster Takamiyagi Shigeru, επίδειξη kata και τεχνικών του συστήματος με τη συμμετοχή όλων των χωρών αλλά και απονομή πτυχίων στους συμμετέχοντες. Στο τέλος ακολούθησε μικρή δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Από το Ελληνικό Αρχηγείο του Οkikukai Uechi Ryu karate (Mαυροκορδάτου 96, Βόλος) συμμετείχαν oεπικεφαλής της αποστολής Δάσκαλος, Γρηγόρης Μιχάλης (5 Dan Shihan), Τζούνης Αντώνης (2 Dan), Θεοδωρίδης Νίκος (1Dan), Αρβανιτόπουλος Κώστας (1 Kyu), Κασούμης Παναγιώτης (7 Κyu).
Την εκδήλωση διοργάνωσε το αρχηγείο του Οkikukai Σερβίας με επικεφαλής το δάσκαλο Popovic Vladimir(Kyoshi 7 Dan) και συμμετείχαν οι χώρες: Σερβία, Ελλάδα, Κροατία, Βοσνία, Ρωσία, Ουκρανία, Σκόπια, Ιταλία, Αυστρία.

Το ελληνικό αρχηγείο Okikukai Uechi-Ryu και ο δάσκαλος Μιχάλης Γρηγόρης πληροφορούν το κοινό ότι οι προπονήσεις για τη χρονιά 2013-14 έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στη σχολή μας επί της οδού Μαυροκορδάτου 96 με Αναλήψεως, τηλ. 24214 02657. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά την πρακτική και ρεαλιστική πολεμική τέχνη του Οκιναβέζικου Καράτε, ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας, για μια δωρεάν δοκιμαστική – εισαγωγική προπόνηση.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site της σχολής www.okikukai.gr και στο Facebook ΟkikukaiHellas Hombu Dojo.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου