ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτική βραδιά

χορευτική-βραδιά-420127

Λάτιν, ευρωπαϊκοί και σύγχρονοι ρυθμοί στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου

Με μια βραδιά αστεριών ολοκλήρωσε ο χοροαθλητικός σύλλογος Βόλου «Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy» τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου χόρεψαν σε ρυθμούς λάτιν, ευρωπαϊκούς, hip hop, σύγχρονους, για τους 1.000 και πλέον θεατές που παρευρέθηκαν στο κατάμεστο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Τρίτης 1η Ιουλίου.

O χοροαθλητικός σύλλογος Βόλου «Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy» στους 8 μόλις μήνες λειτουργίας του, ήδη έχει προσφέρει πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο με κορυφαίο το ζευγάρι «Victor Saceleanu – Κατερίνα Κρατήρα» που στη κατηγορία Youth κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος 2014 και εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την 79η θέση στη παγκόσμια κατάταξη.

Αθλητές, ομάδες και αγωνιστικά ζευγάρια, έχουν κατακτήσει πολλά κύπελλα και μετάλλια σε πάρα πολλές διοργανώσεις με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να κατατάσσεται σε έναν από τους κορυφαίους της Ελλάδας στον Αθλητικό χορό και δικαίως αποκαλείται «το κλαμπ των πρωταθλητών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου