ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορτή μουσικής

γιορτή-μουσικής-420140

Από τα ωδεία Βόλου και Ν. Αγχιάλου της Βάσως Κεχαΐδου – Κορφιάτη

Πολύ όμορφες μουσικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν από κοντά τη γιορτή μουσικής που οργανώθηκε και παρουσιάστηκε πρόσφατα από τους σπουδαστές και τους καθηγητές των ωδείων Βόλου και Ν. Αγχιάλου της κας Βάσως Κεχαΐδου – Κορφιάτη στο νέο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Βόλου (Μανδηλαρά – Σταδίου).

Μικροί και μεγάλοι μαθητές μαζί με τους δασκάλους, τους έπαιξαν, τραγούδησαν και χειροκροτήθηκαν, δείχνοντας τις καινούργιες μουσικές δεξιότητες που απέκτησαν μέσα στη χρονιά και δημιουργώντας παράλληλα μια μουσική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Αίσθηση προκάλεσε με τον ωραίο της ήχο και το ιδιαίτερο ρεπερτόριό της η χορωδία «Παιδιά και Μαμάδες τραγουδούν μαζί» που οργανώθηκε αυτή τη χρονιά και ήδη έχει στο ενεργητικό της πολλές και σπουδαίες εμφανίσεις. Την χορωδία διδάσκει και διευθύνει η κα Βάσω Κεχαΐδου – Κορφιάτη. Δημιουργήθηκε με την ιδέα και άποψη ότι οι γονείς είναι καλό και πρέπει να μοιράζονται καλλιτεχνικές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους προσεγγίζοντας αθέατες μέχρι τότε πλευρές του εαυτού τους και ενδυναμώνοντας τη σχέση τους με τρόπο μοναδικό.

Η γιορτή οργανώθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τρόφιμα και παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν από τις πρόσφορες των θεατών στάλθηκαν ήδη για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Για την καινούργια χρονιά οι έγγραφες για τα μουσικά μαθήματα και τις άλλες δράσεις των ωδείων θα αρχίσουν την Τετάρτη 27 Αυγούστου.

Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Οσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το πρόγραμμα και τους συντελεστές των ωδείων μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 24210-47691, 24280-77886 και 6946-509978

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου