ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η μουσική συμφωνία των ζώων»

η-μουσική-συμφωνία-των-ζώων-136122

Το καινούργιο βιβλίο του Dan Brown περιλαμβάνει παραμύθια εμπνευσμένα από την παιδική ηλικία

Το βιβλίο «Η μουσική συμφωνία των ζώων» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 27 χώρες, ενώ το πρώτο τιράζ για την Αμερική έχει οριστεί στα 150.000 αντίτυπα.

Ο συγγραφέας του Dan Brown υπόσχεται μια μοναδική διασκεδαστική εμπειρία μέσα από την ανάγνωση της ιστορίας και την ακρόαση της μουσικής. Με κεντρικό ήρωα τον Μαέστρο Ποντικό, οι αναγνώστες θα γνωρίσουν πολλούς φίλους του, όπως τσιτάχ και καγκουρό, αλλά και ελέφαντες και φάλαινες. Κάθε ζώο θα προσφέρει τη σοφία του για τη ζωή, δίνοντας ερεθίσματα για συζήτηση γύρω από τη συμπόνια, την υπομονή, τον σεβασμό, την αυτοπεποίθηση, την ευσυνειδησία και, γενικά, την κοινωνία.

Η εικονογράφος Susan Batori έχει φιλοτεχνήσει τις εικόνες του βιβλίου με χιούμορ και έμπνευση, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ηλικία.

Οι αναγνώστες θα έχουν την επιλογή να διαβάσουν τη «μουσική συμφωνία των ζώων» είτε σαν ένα απλό εικονογραφημένο βιβλίο, είτε, κάνοντας χρήση του smartphone, να σκανάρουν τον κωδικό QR της σελίδας, ώστε να ακούσουν το μουσικό κομμάτι που αντιστοιχεί σε αυτή.

Ο Dan Brown άντλησε έμπνευση από παραμύθια της παιδικής του ηλικίας, όπως ο Πέτρος και ο λύκος, αλλά και από την αγάπη του για τη μουσική, ενώ θέλησε να συνδυάσει τη συγγραφή με τη μουσική και τις νέες τεχνολογίες για να έρθει πιο κοντά στους νέους.

Η κυκλοφορία του βιβλίου θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου του 2020 από την Αμερική και θα συνοδεύεται με κλασική μουσική για παιδιά, την οποία έχει συνθέσει ο Dan Brown. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Νοεμβρίου του 2020, σε μετάφραση Φίλιππου Μανδηλαρά.

Οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν τη νέα ιστορία του συγγραφέα και παράλληλα να απολαύσουν την πρωτότυπη μουσική του, εκτελεσμένη από την περίφημη Ορχήστρα του Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου