ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ν. Παντέλης: Τελικός με Καλαμαριά

ν-παντέλης-τελικός-με-καλαμαριά-49348

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του χθεσινού ματς απέναντι στον Ηρακλή, στάθηκε στη μεσοεπιθετική λειτουργία των ερυθρόλευκων, ενώ τόνισε πως το επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή (24/10) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΕΑΚ είναι «τελικός».

Αναλυτικά:

«Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, το δεύτερο συνεχόμενο. Δεν θα πω ότι έχω παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο όψεις. Στην αμυντική λειτουργία ήμασταν φιλότιμοι και καλοί, αλλά υστερήσαμε στη δημιουργία ευκαιριών. Γιατί όταν σε ένα παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, δεν μπορείς να δημιουργείς τις ευκαιρίες που δουλεύεις από την καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά και στα πρώτα επίσημα ματς, τότε φτάνεις στην ήττα. Πλέον, υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και στην φάση με τον Περόνε, που είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το είχαμε επισημάνει και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δεχθήκαμε το γκολ. Στο τελευταίο 20άλεπτο υπήρχε άναρχο παιχνίδι, παίξαμε με τέσσερις επιθετικούς, αλλά απειλήσαμε μόνο με στημένες φάσεις. Εκτός από μια φάση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πινάρες, δεν γίναμε επικίνδυνοι επιθετικά. Ανεξάρτητα απ’ όλα αυτά η ομάδα πρέπει να συνεχίσει και να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, Το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει χαρακτήρα τελικού για εμάς».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Θα έλεγα ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά και σε μεγάλο μέρος στο δεύτερο. Με ρυθμό και φάσεις. Ετσι όπως θέλουμε να παίζουμε και έτσι όπως θέλει να μας βλέπει ο κόσμος. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Επίσης θα ήταν άδικο να δεχθούμε γκολ. Παρόλα αυτά είχαμε την καθολική υπεροχή. Στο τελευταία λεπτά κινδυνέψαμε αλλά θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Εγώ θα αφήσω τους παίκτες να χαρούν μία μέρα και θα στραφούμε στο επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει θετική αύρα στην ομάδα και αυτό είναι το καλό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου