ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Aν είμαι… μυρωδιάς, τότε ας με κόψουν»

aν-είμαι-μυρωδιάς-τότε-ας-με-κόψουν-56619

Πάνω από τους μισούς προπονητές που εργάζονται σε ομάδες της Football League στερούνται διπλώματος UEFA Pro και για να μπορούν να κοουτσάρουν χωρίς να έχουν πρόβλημα οι ομάδες, οι ΠΑΕ προσλαμβάνουν βοηθούς που έχουν το απαραίτητο, από την ΕΠΟ, δίπλωμα.

Μεταξύ των προπονητών που δεν έχουν δίπλωμα UEFA Pro είναι και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Παντελής. Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» αποκάλυψε ότι δύο φορές έχει κάνει αίτηση να φοιτήσει στη σχολή, για να απορριφθεί η αίτησή του και τις δύο φορές. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντελής:

«Προσωπικά έχω καταθέσει δύο φορές αίτηση για να φοιτήσω στη σχολή προκειμένου να πάρω το UEFA Pro και με απέρριψαν. Εγώ δεν είμαι αλεξιπτωτιστής στο χώρο. Θέλω το δίπλωμα για βιοποριστικούς λόγους. Δουλεύω ως προπονητής από την περίοδο 1995-96 και έχω κοουτσάρει γύρω στα 500 παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι δυνατόν να κάνω αίτηση και να μου λένε ότι συμπληρώθηκε ο αριθμός και δεν μπορώ να φοιτήσω;

Πότε θα πάρω δηλαδή το UEFA Pro; Όταν θα γίνω 65 ή 70 ετών και θα έχω αποσυρθεί από τους πάγκους; Ας μου δώσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσω τα μαθήματα της σχολής και αν είμαι… μυρωδιάς, τότε ας με κόψουν. Δεν ζητάω να μου χαρίσουν το δίπλωμα. Αλλωστε ο καθένας κρίνεται από τη δουλειά του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου