ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγκίνηση από Ν. Παντελή

συγκίνηση-από-ν-παντελή-4301

Συγκινημένος αποχαιρέτησε χθες τους διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου, τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του ο Νίκος Παντελής που ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Για εντελώς προσωπικούς λόγους έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα. Ευχαριστώ που έχω την κατανόηση της διοίκησης, καθώς άθελά μου τους φέρνω σε δύσκολη θέση. Θεωρώ στην παρούσα φάση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, θα ήταν άτιμο από την πλευρά μου να συνεχίσω να είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου. Χωρίς το μυαλό μου να είναι στην ομάδα, αλλά κάπου αλλού. Φεύγω από μια πόλη και αισθάνομαι σα να είμαι χρόνια εδώ. Εκανα φίλους στο Βόλο που δεν έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή. Εύχομαι ολόψυχα ο Ολυμπιακός να ανέβει κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που για επτά μήνες ήμουν μέλος αυτής της ομάδας.

Δεν ήταν για μένα μια εύκολη απόφαση να αποχωρήσω από τη ομάδα. Ήταν όμως μια τίμια απόφαση. Είχα το πρόβλημα 20 μέρες. Το κράταγα μέσα μου, δυστυχώς όμως έφτασα στα όριά μου. Γι’ αυτό θέλω να φύγω με αξιοπρέπεια. Το καλύτερο που βίωσα ως προπονητής του Ολυμπιακού είναι όταν κερδίσαμε τη Λάρισα στο Αλκαζάρ και την υποδοχή που είχαμε από τον κόσμο της ομάδας. Αυτές τις στιγμές θα τις κρατάω στο μυαλό μου μέχρι να πεθάνω».

Επίσης και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παντελή, Αντώνης Δρακόπουλος, στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του ως μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να ανέβει στη SuperLeague.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου