ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο «Καραϊσκάκης» η Κ15

στο-καραϊσκάκης-η-κ15-5840

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος στην ήττα από τα Νησιά Φερόε είχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ15 του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από πρόσκληση της ΕΠΟ.

Μάλιστα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων έδωσαν και φιλικό στην Αθήνα με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου, επικρατώντας με 1-0.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή της ομάδος ποδοσφαίρου Κ15 του Συλλόγου μας στην Αθήνα. Η Κ15 ήταν προσκεκλημένη της ΕΠΟ και παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής ομάδος με τα Νησιά Φερόε. Με την ευκαιρία αυτή αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα ποδοσφαίρου Κ 15 του Ατρόμητου Αθηνών την οποία νίκησε με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Αλέξανδρο Πουλάκη.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Αλτίνης, Σιόβας, Γεωργούλας, Μπέκας, Τσίγκας, Βαρελόπουλος, Σιαμέτης, Χριστοδούλου Αγγελος , Χριστοδούλου Αλέξανδρος, Γούλας, Βέργος, Κοντογιάννης, Θεοδωρόπουλος, Κάβουρας, Σακαβάλας, Μούτσα, Περήφανος, Πουλάκης, Παγγάλης.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Κάβουρας Νίκος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Λεμονή Νικόλαο για την βοήθεια και τις διευκολύνσεις που προσέφερε καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της ομάδος στην Αθήνα, και την Διοίκηση του Ατρόμητου Αθηνών για την άριστη φιλοξενία της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου