ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακρής: «Συνεχίζουμε δυνατά»

μακρής-συνεχίζουμε-δυνατά-9429

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα υποδομών της Football League, πετυχαίνοντας το απόλυτο «3 στα 3» και χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί τέρμα, με αποκορύφωμα το «διπλό» στον Τύρναβο το περασμένο Σάββατο (0-1).

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλή Ψαχνών, μετρώντας και μία επιστροφή, αυτή του Στέλιου Αλεξανδρή, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Θωμάς Μακρής, μιλάει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ για τη μέχρι τώρα πορεία, δηλώνοντας ικανοποιημένος, ενώ τονίζει πως στόχος είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι. Συγκεκριμένα:

Για το απόλυτο των νικών: «Σαφώς και μας αφήνει ικανοποιημένους το “3 στα 3” που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, χωρίς μάλιστα να έχουμε δεχθεί κάποιο τέρμα. Οσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι, πιστεύω πως ο Τύρναβος ήταν καλύτερη ομάδα από τις δύο προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε, αλλά εμείς δείξαμε την ανωτερότητά μας και πάθος για τη νίκη, δεν επαναπαυτήκαμε στην ισοπαλία και είχαμε ως στόχο το γκολ και τη νίκη και αυτή ήρθε με το τέρμα του Σκοπελίτη στο 84’. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Εχουμε πολύ καλό ρόστερ και η δουλειά σε καθημερινή βάση έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι ότι αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, τα βγάζουμε και στους αγώνες. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο τη βελτίωση. Ο δικός μας όμιλος μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι ανταγωνιστικός. Ως στατιστική κρατάμε το μηδέν στην άμυνα, που έχει φέρει η δυναμική στον ανασταλτικό τομέα. Δύσκολα ο αντίπαλος κάνει ευκαιρίες και με τους παίκτες που διαθέτουμε σε άξονα και πλευρές προσπαθούμε να επιβάλλουμε κάθε φορά το ρυθμό μας και να πετυχαίνουμε γκολ».

Για τα σχόλια των αντιπάλων προπονητών αναφορικά με τη φετινή πορεία των νεαρών Βολιωτών: «Μας λένε ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Μας ικανοποιεί αυτό. Δεν ακούμε όμως τις ευχάριστες σειρήνες και εμείς έχουμε ως στόχο να νικάμε κάθε εβδομάδα, να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε θετική εικόνα. Είναι πολύ σημαντικό να δέχεσαι τα συγχαρητήρια των υπολοίπων ομάδων. Η ανωτερότητα επιβραβεύεται κι από τα σχόλια των παρευρισκομένων στο γήπεδο και των αντιπάλων προπονητών».

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών την ερχόμενη εβδομάδα: «Τα Ψαχνά διαθέτουν μία ομάδα με τον ίδιο περσινό κορμό και μέχρι τώρα μετρά επτά βαθμούς. Εχει ένα ισχυρό σύνολο και κρατώντας τα περισσότερα από τα περσινά παιδιά βελτιώθηκε. Εμείς από την άλλη αλλάξαμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και το να ενσωματωθούν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές ήταν δύσκολο για εμάς. Σε αυτό όμως μας βοήθησε το γεγονός ότι άργησε να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα και είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε πολλά φιλικά. Εχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε και για το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Το ευχάριστο είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά βγάζουν ζήλο και το αποδεικνύουν αυτό σε κάθε παιχνίδι. Θέλουν να υλοποιήσουν το στόχο ενός επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου