ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με προτεραιότητες

με-προτεραιότητες-4081

Βήμα – βήμα και αρχικά με την οργάνωση κινείται η επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου

Με προτεραιότητες και με πλάνο κινείται η επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου που έχει αναλάβει το δύσκολοέργο ναχτίσειαπότηναρχή την ομάδα αλλά και να βάλει σωστές βάσεις και έτσι κύριο μέλημα της αποτελεί το οργανωτικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η «ομάδα» με ηγέτη τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη μετά την έγκριση που πήρε από την Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να συσταθεί και επίσημα κι ενώ έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των Ευριπίδη Τσιμπανάκου, Τζόναθαν Βαΐτση, Ανδρέα Μπονόβα, Θανάση Κωστούλα, Αλέκου Αναστασόπουλου και Μανώλη Πολύζου που θα αναλάβουν ρόλους, θα έχει κι άλλους εντός και εκτός σχήματος και όπως τονίστηκε θα λειτουργήσει σαν ΠΑΕ και ως εκ τούτου πρώτη προτεραιότητα είναι τα γραφεία κάτι που θα διευθετηθεί σύντομα και αυτά θα βρίσκονται στο κέντρο του Βόλου.

Ακόμη οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος επισκέπτονται και συζητούν για να κλείσουν το αθλητικό κέντρο όπου θα γίνειη προετοιμασία της ομάδας, ενώ η επόμενη κίνηση θα είναι το κλείσιμο προπονητή καθώς ήδη υπάρχουν συζητήσεις κι αμέσως μετά θα γίνει το ίδιο και με παίκτες αφού οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πάντως παρότι έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα προπονητών και παικτών τα περισσότερα από αυτά δεν είναι στα πλάνα (π.χ. Καβακάς, Τζιώρας, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης) και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα επιμείνουν στο πλάνο προτεραιοτήτων διαβεβαιώνοντας πάντως πως η ομάδα θα έχει στηθεί στην ώρα της και θα είναι κάτι παραπάνω από δυνατή.

«Θα στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια»

Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των Austrian Boys και του ΣΦΟΒ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τη στήριξή τους στη νέα προσπάθεια, που ξεκινάει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, η οποία τους βρίσκει ικανοποιημένους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ως οργανωμένοι Σύνδεσμοι οπαδών και εκπροσωπώντας ένα μεγάλο μέρος όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας από τα αποτελέσματα της χθεσινής συνέλευσης των μελών του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου και να δηλώσουμε την στήριξή μας στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας και τα όσα ειπώθηκαν στην συνέλευση μας γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι άνθρωποι, που τη δεδομένη στιγμή που η ομάδα μας βρίσκεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, βγήκαν μπροστά και δηλώσαν ότι θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο μεγάλη ευθύνη αναλαμβάνουν και το τι σημαίνει να ηγείσαι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Για αυτό και πιστεύουμε ότι θα επιδείξουν την σοβαρότητα και υπευθυνότητα που απαιτείται. Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με δυναμισμό και ουσιαστικές κινήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να επανέλθει εκεί που ανήκει.

Ομως για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, ξεκινώντας ουσιαστικά από την αρχή, απαιτείται η στήριξη όλων μας. Η νέα και ελπιδοφόρα μέρα που ξεκινάει στον Ολυμπιακό Βόλου, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και συσπειρωμένους κοντά στη νέα προσπάθεια».

Τουρνουά Volos Cup από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων του θα διοργανώσει από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο Βόλο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Volos Cup 2016 για παιδιά γεννηθέντα από το 1998 έως και το 2009 που θα είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Το τουρνουά Volos Cup 2016 έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 5 χρόνια και συγκεντρώνει στην πόλη του Βόλου πάρα πολλές ομάδες και αθλητές, καθώς και τους γονείς τους από όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και από όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη παρουσία των αθλητών και των συνοδών τους βοηθά οικονομικά την τοπική οικονομία κυρίως τα ξενοδοχεία και τα κέντρα εστίασης και όχι μόνον.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979002709 – Νίκος Τσεκούρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου