ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα τα σπουδαία για το… «αύριο» του Ολυμπιακού Βόλου

σήμερα-τα-σπουδαία-για-το-αύριο-του-8176

Τα χαρτιά τους ανοίγουν σήμερα Δευτέρα οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, παίζοντας τα ρέστα τους στην πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Παρκ» στις 7 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 8μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι υποψήφιοι νέοι ηγέτες του ποδοσφαιρικού τμήματος καλούνται όχι μόνο να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και να την ξαναχτίσουν από τις στάχτες της, αλλά και να την οδηγήσουν εκ νέου στο δρόμο των επιτυχιών και της ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League, από την οποία αποχώρησαν φέτος οι ερυθρόλευκοι, γράφοντας μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του συλλόγου.

Μέχρι σήμερα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, το μέλλον θα κριθεί σήμερα και στη Γ.Σ. όπου το παρών θα μπορούν να δώσουν μόνο τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.

Αρχικά αναμένεται να γίνει ενημέρωση των μελών για τις έως τώρα κινήσεις της τριμελούς επιτροπής του Ερασιτέχνη και τις συναντήσεις με ΕΠΟ, ΓΓΑ, και Κοντονή και οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη θα παρουσιάσουν και τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να αναλάβουν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι συναντήσεις τα τελευταία 24ωρα ήταν αρκετές και το βάρος πέφτει πλέον στη σύσταση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου που θα «τρέξει» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με κύριο πλάνο την υγεία και την επάνοδο!

Βασικός υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει εκ νέου το ερυθρόλευκο φορτίο είναι ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσιβάλης, που έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση και στο κτίσιμο από την αρχή του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί του το Βολιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν μάνατζερ Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Στη σημερινή συνάντηση πάντως, πέραν από τον Τσιμπανάκο, αναμένεται να είναι παρών και ο νομικός σύμβουλος των επιχειρηματιών, που θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά των ερυθρόλευκων, όπως επίσης και άλλοι που πρόκειται να στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε όλα τα πόστα, όπως είναι αυτά του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού.

Μέσα στους στόχους πάντως που θα πρέπει να κερδιθούνπριν ολοκλρηρωθεί η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος είναι και η εκκαθάριση της ΠΑΕ, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να μπορούν να βρεθούν του χρόνου σε θέση ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πρόσκληση για την έκτακτη Γ.Σ.

Καλούνται τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK HOTEL και ώρα 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20:00 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα αυτής.
  2. Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου από την ορισθείσα επιτροπή που διαχειρίστηκε το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.
  3. Συζήτηση λήψη απόφασης για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.
  4. Εξουσιοδότηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την πραγματοποίηση επαφών με ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς.
  5. Τακτοποίηση μητρώου μελών.

Επίσης, στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπενθυμίζεται ότι: «Οσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους, για τα έτη 2015- 16, ποσού 20 ευρώ ανά έτος, έως τις 27 Απριλίου 2016.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη, μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ.

Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου, εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης».

Σημειώνεται πως εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιούνται και σήμερα Δευτέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου