ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αισιοδοξία… η αναμονή

με-αισιοδοξία-η-αναμονή-15791

Στη γενική συνέλευση της 9ης Μαΐου θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου

Με αισιοδοξία για την επομένη μέρα συνεχίζεται η αναμονή μέχρι την έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Ολυμπιακού Βόλου που θα γίνει την Δευτέρα 9 Μαΐου και στην οποία κυρίαρχο θέμα θα είναι αρχικά το νέο ξεκίνημα αλλά και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK HOTEL (19:00) και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20:00 της ίδιας ημέρας. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ενημέρωση που θα γίνει από την ορισθείσα επιτροπή που διαχειρίστηκε το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ θα γίνει συζήτηση και λήψη απόφασης για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την πραγματοποίηση επαφών με ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς. Ακόμη θα γίνει τακτοποίηση του μητρώου μελών.

Στο μεταξύ αισιόδοξα μηνύματα έρχονται και από την κίνηση ως προς την εγγραφή νέων μελών, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 όσον αφορά τους ενδιαφερομένους τηρεί σιγή ιχθύος και ρίχνει το βάρος στη Γ.Σ. τονίζοντας πως η ισχυροποίηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας ενόψει της επόμενης μέρας.

Πάντως οι κινήσεις επιχειρηματιών εντός και εκτός Βόλου είχαν τη σχετική ενημέρωση για το τι θα ισχύσει για τα χρέη των ΠΑΕ, ενώ άπαντες αναμένουν να ξεκινήσει και η εκκαθάριση της πρώην βολιώτικης ΠΑΕ και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν αφού θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτό θα αποτελέσει κίνητρο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική και πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Πάντως το Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε σε ενημέρωση για τα μέλη του συλλόγου σχετικά με νέες εγγραφές και επανεγγραφές, ενώ σημειώνεται πως στη γενική συνέλευση της 9ης Μαΐου δεν θα συμμετάσχουν νέα μέλη που θα θελήσουν να γραφτούν την ίδια ημέρα.

Επίσης όσα από τα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους, για τα έτη 2015- 16, ποσού 20 ευρώ ανά έτος, ενώ χθες υπήρξε αυξημένη κίνηση καθώς ήταν η τελευταία μέρα νέων εγγραφών.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ενώ τα γραφεία του συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου θα είναι ανοικτά και σήμερα M. Πέμπτη, ώρες 18.00-20.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου