ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Mε αίσθημα ευθύνης»

mε-αίσθημα-ευθύνης-5422

Συνεχίζει τη λειτουργία του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, ευχαριστώντας τα μέλη του

Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης, όπως άλλωστε έκανε και μέχρι χθες, διαβεβαιώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου τους φιλάθλους αλλά και τα μέλη των ερυθρόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, όπου αποφασίστηκε οι τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος να περάσουν στα χέρια του Παναγιώτη Μποτσιβάλη και των συνεργατών του, οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου δίπλα στο μητρικό σωματείο, ευχαριστώντας παράλληλα τα εκατοντάδες μέλη για την παρουσία τους στην πιο κρίσιμη Γ.Σ. των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τα εκατοντάδες μέλη του, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, στην πιο κρίσιμη γενική συνέλευση των τελευταίων ετών και με συναίσθηση ευθύνης για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξουσιοδότησαν το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη να προβεί στη σύναψη συμφωνίας με τους ανθρώπους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη της διαχείρισής του.

Διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι, όπως, όλο το προηγούμενο διάστημα λειτουργήσαμε με αίσθημα ευθύνης, έναντι του μεγάλου μας συλλόγου, το ίδιο θα πράξουμε και από τούδε και στο εξής, διασφαλίζοντας πλήρως την ποδοσφαιρική μας ομάδα, τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν τις ποδοσφαιρικές τύχες του.

Ευχόμαστε αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε όλο αυτό το διάστημα να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου δίπλα στο μητρικό σωματείο, να το δυναμώνει συνέχεια, ώστε να αποτελεί πραγματικό θεματοφύλακα της ομάδας μας στο μέλλον».

Μποτσιβάλης: «Δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα»

Για τους στόχους της νέας χρονιάς αλλά και όχι μόνο μίλησε ο νέος μπροστάρης του ποδοσφαιρικού τμήματος Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μία μέρα μετά τη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και ομόφωνα του ανατέθηκε το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κ. Μποτσιβάλης φιλοξενήθηκε στον Astra Tv και αρχικά σχολίασε: «Οταν λέω πως η ομάδα θα δουλέψει σαν ΠΑΕ θα πρέπει να έχει τα δικά της γραφεία και τους δικούς της ανθρώπους. Ηρθα να βοηθήσω αυτή τη στιγμή και δεν το κρύβω πως πολλοί ήρθαν και μου το ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό. Από τότε που έφυγα δεν ξανασχολήθηκα αλλά οι σχέσεις με τον Ερασιτέχνη ήταν καλές. Οταν η ομάδα αποχώρησε από τη Football League, με πίεσαν αλλά και εγώ δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα με περισσότερα προβλήματα.

Στόχος μου είναι να στηθεί μια υποδομή. Να ξεκινήσουμε τις ακαδημίες και να φτιάξουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν θα ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα της Γ’ Εθνικής αλλά και με τις Ακαδημίες.

Εχω φέρει συνεργάτη που θα είναι μόνο για αυτή τη δουλειά (σ.σ. Α. Μπονόβας).

Οι τυπικές διαδικασίες θα τελειώσουν σε λίγες μέρες. Τον Τσιμπανάκο και τα άλλα παιδιά τα είχα από πριν».

Για το νέο προπονητή: «Πολλοί προπονητές θέλουν να έρθουνε με ένα σχέδιο. Μιλάμε για προπονητές που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σωστό να αναφέρω ποιοι είναι αλλά είναι της Β’ κατηγορίας. Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι γραφεία στο κέντρο του Βόλου και μετά θα ανακοινώσω το τεχνικό τιμ. Δεν μπορεί ο πρόεδρος να είναι και προπονητής».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Εχουμε μιλήσει με παίκτες της Football League και το σχέδιό μου είναι να έχω επτά παίκτες από το Βόλο. Μπορεί να είναι στην Ακαδημία και να είναι ταλέντα. Ακόμη και παίκτες με πήραν τηλέφωνο. Θέλουν να έρθουν να βοηθήσουν παίκτες που είχα στα Χανιά και παίκτες από την Αθήνα που έχω φιλικά σωματεία».

Για τους οργανωμένους: «Σεμνά και ταπεινά, όπως ταιριάζει στο όνομα του Ολυμπιακού, να ενώσουμε φιλάθλους και θέλω ένα σωματείο φιλάθλων. Και παλιά που ήμουν ένα είχα αναγνωρίσει. Θα μπω μπροστάρης σε αυτό. Εχω λάβει υποσχέσεις πως δεν έχουν αντίρρηση.

Από ό,τι έχουμε μιλήσει εκτιμούν την προσπάθεια και έχω βάλει όρο πως δεν θέλω να ακούσω προσωπικές διαφορές. Το ανακοίνωσα στη Γ.Σ. και έχω απαγορεύσει να κατηγορούν άλλα σωματεία είτε γειτονικά είτε πιο μακρινά».

Για την έδρα: «Προς το παρόν μιλάμε για το ΕΑΚ. Ο Ερασιτέχνης μιλάει αυτή τη στιγμή και θέλουμε το ΕΑΚ. Θέλω να μπουν γερά θεμέλια. Σκοπός μου είναι να μείνω στην ομάδα. Θέλω να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Είμαστε Ερασιτεχνικό Σωματείο και πρέπει να κινηθούμε πάνω σε αυτό αλλά θέλουμε μια οργάνωση ανώτερη από ένα ερασιτεχνικό σωματείο».

Για τους στόχους: «Θα προσπαθήσουμε ήρεμα και με ταπεινότητα να φτάσουμε στο σκοπό. Δεν ήρθε ο Μποτσιβάλης για να παίζει η ομάδα στα γήπεδα που θα παίζει τώρα. Θέλω να ξεφύγουμε από αυτό».

Για το μπάτζετ: «Ο Ερασιτέχνης δεν έχει μπάτζετ. Πρέπει να έχουμε όλο τον κόσμο κοντά μας ως μέλη του Ερασιτέχνη. Βασικό είναι πως τα παιδιά που θα έρθουν να βοηθήσουν δεν είναι το τι θα πάρουν αλλά επειδή θέλουν την άνοδο. Εχουμε το θέμα των χρεών αλλά θα λυθούν με ήρεμο τρόπο και νομικά».

Για τη Γ.Σ.: «Ευχαριστώ τον κόσμο ήμουν έκπληκτος και συγκινήθηκα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου